CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > Propojovaci box
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
judzin
Junior Member

Registrován: 30.06.2004
Příspěvků: 212

Propojovaci box Příspěvek č. 1 

Old Post 03.02.2010 v 11:12
judzin je offline   Click Here to See the Profile for judzin   Find more posts by judzin   Click here to Send judzin a Private Message   Click Here to Email judzin     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
martanx
Junior Member

Registrován: 16.09.2002
Příspěvků: 117

Příspěvek č. 2 

ja to řešim pouzitim patch panelu, vyvazovaci od lynxu jde rozebrat na časti po 8 portech
a 2 nad sebe se krasně vejdou do boxu cca 25x15x5

Old Post 03.02.2010 v 12:31
martanx je offline   Click Here to See the Profile for martanx   Find more posts by martanx   Click here to Send martanx a Private Message   Click Here to Email martanx     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wi-ca
Newbie

Registrován: 28.12.2005
Příspěvků: 6

Příspěvek č. 3 

Old Post 03.02.2010 v 12:36
wi-ca je offline   Click Here to See the Profile for wi-ca   Find more posts by wi-ca   Click here to Send wi-ca a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rsaf
Senior Member
zastupce cloudu 10.152


Registrován: 16.01.2003
Příspěvků: 866

Příspěvek č. 4 

Moznosti je vice:
- Klasicka KRONE svorkovnice, treba schovana v MIS rozvadeci. Je to spolehlive reseni (zarezany kabel, zadne konektory...) ale nejsem si jisty ze to vyhovi standardu pro CAT.5e, kazdopadne jsem to ale uz videl a fungovalo to.
- pouzit vice tech connection boxu, nalepit je od nejake vetsi krabice at to nejak vypada (pripadne by se z tech connection boxu mohly vytahnou ty desky a pouzit pouze desky bez krabicek, namontovat do te vetsi krabice, treba i vice nad sebe na distancnich sloupcich
- pouzit nejake klasicke spojky (rj45 konektor na kazdy konec a spojku, lepe mozna "PANDUIT" modul na jednu stranu a na druhou konektor, nebo treba maly patchpanel (patchbox).... Opet dycky do nejake krabice at to neni videt

__________________

Lide v CZFree se dělí na tři skupiny: 1) deu; netdave 2) ti co znají jejich čísla 3) ti ostatní

Old Post 03.02.2010 v 12:50
rsaf je offline   Click Here to See the Profile for rsaf   Find more posts by rsaf   Click here to Send rsaf a Private Message   Click Here to Email rsaf     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ludvik
Senior Member

Registrován: 04.12.2002
Příspěvků: 543

Příspěvek č. 5 

Old Post 03.02.2010 v 13:25
ludvik je offline   Click Here to See the Profile for ludvik   Find more posts by ludvik   Click here to Send ludvik a Private Message   Click Here to Email ludvik   Visit ludvik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:07.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz