CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Unixové Systémy > leaf.sourceforge.net (MINI DISTRIBUCE PRO CZFREE?)
1234567 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
djdodo
CZNET

Registrován: 20.11.2002
Příspěvků: 1344

leaf.sourceforge.net (MINI DISTRIBUCE PRO CZFREE?) Příspěvek č. 1 

__________________

http://shop.cznet.cz

Old Post 16.03.2003 v 23:37
djdodo je offline   Click Here to See the Profile for djdodo   Find more posts by djdodo   Click here to Send djdodo a Private Message   Click Here to Email djdodo   Visit djdodo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101


Registrován: 11.10.2002
Příspěvků: 2100

Re: leaf.sourceforge.net (MINI DISTRIBUCE PRO CZFREE?) Příspěvek č. 2 

Old Post 17.03.2003 v 14:31
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
djdodo
CZNET

Registrován: 20.11.2002
Příspěvků: 1344

re Příspěvek č. 3 

a muzes tedy napsat jednoduchej navod od kroku,kdy das disketu do routeru a nastartujes?Konfigurace atd

__________________

http://shop.cznet.cz

Old Post 17.03.2003 v 20:44
djdodo je offline   Click Here to See the Profile for djdodo   Find more posts by djdodo   Click here to Send djdodo a Private Message   Click Here to Email djdodo   Visit djdodo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101


Registrován: 11.10.2002
Příspěvků: 2100

Re: re Příspěvek č. 4 

Old Post 18.03.2003 v 08:31
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rojicek
Junior Member

Registrován: 06.01.2003
Příspěvků: 186

Příspěvek č. 5 

Old Post 19.03.2003 v 13:01
rojicek je pryč   Click Here to See the Profile for rojicek   Find more posts by rojicek   Click here to Send rojicek a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101


Registrován: 11.10.2002
Příspěvků: 2100

Příspěvek č. 6 

__________________

ITF - FreeNet Liberec
DesSto
jabber: hwsoft@linjab.org

Old Post 19.03.2003 v 13:44
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xmasin
Junior Member

Registrován: 14.07.2002
Příspěvků: 152

Příspěvek č. 7 

Ja jsem instalaci provedl nasledujicim zpusobem:

1) vytvoril jsem DOS partition na disku - pozor, musi byt
nastavena jako aktivni, zde muze byt problem
2) spustil jsem syslinux a ten vytvoril zavadec
3) nakopiroval jsem soubory ze ZIPu na disk
4) dal jsem disk do routeru a nabootoval
a bezelo to bez problemu.

Drzel jsem se presne postupu instalace co je v pdf.

Old Post 19.03.2003 v 13:52
xmasin je offline   Click Here to See the Profile for xmasin   Find more posts by xmasin   Click here to Send xmasin a Private Message   Click Here to Email xmasin     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rojicek
Junior Member

Registrován: 06.01.2003
Příspěvků: 186

Příspěvek č. 8 

diky - blbe jsem se vyjadril. problem byl v tom, ze mam PC, ktere neni pripojene k inetu a neni na nem zadny OS - proto jsem mel problem dostat zip instalaci na ten pocitac. dal jsem tam teda W98 (s jedinou partition na hdd) - syslinux c: mi potom ale odeprel pristup na disk - nevytvoril se zavadec (pomohl restart w MSDOS modu)
dostal jsem se teda ke konfiguraci - diky - nicmene dalsi problemek mam, ze WISP nenasel moji sitovou kartu (3COM509b ISA) ...

Naposledy upravil rojicek 19.03.2003 v 14:43

Old Post 19.03.2003 v 14:20
rojicek je pryč   Click Here to See the Profile for rojicek   Find more posts by rojicek   Click here to Send rojicek a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xmasin
Junior Member

Registrován: 14.07.2002
Příspěvků: 152

Příspěvek č. 9 

Tenhle problem mam taky, akorat mam sitovku PCI 3com 9xx. Dle rady hwsofta, se musi upravit soubor modules a pres menu ulozit zmeny. Pak by to melo fungovat.

Old Post 19.03.2003 v 14:47
xmasin je offline   Click Here to See the Profile for xmasin   Find more posts by xmasin   Click here to Send xmasin a Private Message   Click Here to Email xmasin     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rojicek
Junior Member

Registrován: 06.01.2003
Příspěvků: 186

Příspěvek č. 10 

no v modules zrejme musi byt neco jako 3c509.o - akorat otazka je, kde ho sebrat a jak ho tam dostat
(a zrejme editovat /etc/modules, uz tam nejaky radek 3c509 je)

Naposledy upravil rojicek 19.03.2003 v 15:03

Old Post 19.03.2003 v 14:54
rojicek je pryč   Click Here to See the Profile for rojicek   Find more posts by rojicek   Click here to Send rojicek a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101


Registrován: 11.10.2002
Příspěvků: 2100

Příspěvek č. 11 

__________________

ITF - FreeNet Liberec
DesSto
jabber: hwsoft@linjab.org

Old Post 20.03.2003 v 08:00
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rojicek
Junior Member

Registrován: 06.01.2003
Příspěvků: 186

Příspěvek č. 12 

3c509.o jsem na jejich webu nasel, to nebyl problem - akorat co s nim ?
Jinak jsem to vcera snad nejak nainstaloval - nicmene bez uspechu. i kdyz najde wifi kartu, tak neco delam blbe - nastavim ji parametry jake chci (asi hlavne kanal), ulozim konfiguraci, ale po rebootu i to napise
configuration fixed wireless interface
(...tady se vypisou moje argumenty jako essid, cislo kanalu atd...)Operation failed
rtnetlink no such a file or directory (to nevim jestli jeste patri k tomu)

Old Post 20.03.2003 v 09:54
rojicek je pryč   Click Here to See the Profile for rojicek   Find more posts by rojicek   Click here to Send rojicek a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
minos
Newbie

Registrován: 22.04.2002
Příspěvků: 95

Příspěvek č. 13 

Nahrat soubor(y) na disketu, primountovat ji, zkopirovat soubor(y) do filesystemu, upravit konfiguracni soubory a to nejduleitejsi je: Ulozit odpovidajici LRP zpatky na bootovaci medium.

Old Post 20.03.2003 v 10:16
minos je offline   Click Here to See the Profile for minos   Find more posts by minos   Click here to Send minos a Private Message   Click Here to Email minos   Visit minos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rojicek
Junior Member

Registrován: 06.01.2003
Příspěvků: 186

Příspěvek č. 14 

a kde do filesystemu? *.o soubory jsou na miste kde mi to nedovolilo nic zapsat (ted bohuzel nevim cestu), potom jeste jsou jejich linky v adresari /modules - tam jsem ho sice zkopiroval, ale to nepomohlo. pro ulozeni LPR jsem pouzil polozku z menu, /etc/modules jsem editoval - stacilo odkomentovat prislusny radek

Old Post 20.03.2003 v 10:24
rojicek je pryč   Click Here to See the Profile for rojicek   Find more posts by rojicek   Click here to Send rojicek a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[rush]
Newbie

Registrován: 26.11.2002
Příspěvků: 34

Příspěvek č. 15 

ad 3c509: jo, jsou tam u nich k nalezeni dodatecny lrp - pridaj se na tu dosovou partition a prida se to jeste do syslinux.cfg ( bo jak se to jmenuje ), pak by to melo bejt ok..

psal jsem to uz do threadu czfree.router - chtel bych s nekym v kooperaci vyvinout neco na bazi WISPu, ale nektery mouchy odstranit..

panove, pojdte do toho se mnou.. no taak.. bude legrace

__________________

.. a nekricte na me, jestli jsem placnul nejakou hloupost..

rush@logic.cz / icq# 10768430

Old Post 20.03.2003 v 10:29
[rush] je offline   Click Here to See the Profile for [rush]   Find more posts by [rush]   Click here to Send [rush] a Private Message   Click Here to Email [rush]   Visit [rush]'s homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
minos
Newbie

Registrován: 22.04.2002
Příspěvků: 95

Příspěvek č. 16 

Old Post 20.03.2003 v 11:35
minos je offline   Click Here to See the Profile for minos   Find more posts by minos   Click here to Send minos a Private Message   Click Here to Email minos   Visit minos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:02.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz