CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > Zkušenosti s COMPEX WP11B+
123456789
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
hawkeyepierce
Newbie

Registrován: 30.04.2003
Příspěvků: 8

Tuhne to nekomu?:) Příspěvek č. 33 

Vcera jsem mluvil s jednim poskytovatelem wifi internetu a ten mne tvrdil ,ze kdyz vyslo AP Compex WP11B+ ,tak jich koupil deset kusu, aby nakonec zjistil ,ze v rezimu klient to skoro kazdych deset minut vytuhne Rikal ,ze volal vyrobci a ten mu sdelil ,ze o tom problemu vi a bude ho resit.Mate s tim nekdo zkusennost?

Old Post 19.02.2004 v 19:53
hawkeyepierce je offline   Click Here to See the Profile for hawkeyepierce   Find more posts by hawkeyepierce   Click here to Send hawkeyepierce a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanes
Newbie

Registrován: 09.12.2003
Příspěvků: 18

AP klient Příspěvek č. 34 

Jedu v režimu Access point client už čtrnáct dní bez restartu nebo jiných potíží. Toto zařízení mohu jen doporučit.

Old Post 19.02.2004 v 20:56
Hanes je offline   Click Here to See the Profile for Hanes   Find more posts by Hanes   Click here to Send Hanes a Private Message   Click Here to Email Hanes     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MG
Junior Member

Registrován: 29.08.2002
Příspěvků: 101

Re: AP klient Příspěvek č. 35 

__________________

MG

Old Post 20.02.2004 v 09:00
MG je offline   Click Here to See the Profile for MG   Find more posts by MG   Click here to Send MG a Private Message   Click Here to Email MG   Visit MG's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gogoo
Member

Registrován: 27.09.2002
Příspěvků: 416

Příspěvek č. 36 

Nevim, kde zarizeni kupujete, u nas stoji nyni 2750 Kc, pigtail k nemu je od 350 Kc a kdyz koupite 3 kusy WP11B+, dostanete jeste jeden pigtail zdarma.

__________________

Michal Klečka
i4wifi a.s.

Old Post 20.02.2004 v 17:44
gogoo je offline   Click Here to See the Profile for gogoo   Find more posts by gogoo   Click here to Send gogoo a Private Message   Click Here to Email gogoo   Visit gogoo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majkp
Junior Member

Registrován: 11.05.2003
Příspěvků: 130

Re: Tuhne to nekomu?:) Příspěvek č. 37 

__________________

Old Post 22.02.2004 v 12:34
majkp je offline   Click Here to See the Profile for majkp   Find more posts by majkp   Click here to Send majkp a Private Message   Click Here to Email majkp   Visit majkp's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawkeyepierce
Newbie

Registrován: 30.04.2003
Příspěvků: 8

Příspěvek č. 38 

A nevis ,please, kde ten firmware stahnu?Jestli to teda jde.

Old Post 22.02.2004 v 20:51
hawkeyepierce je offline   Click Here to See the Profile for hawkeyepierce   Find more posts by hawkeyepierce   Click here to Send hawkeyepierce a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gogoo
Member

Registrován: 27.09.2002
Příspěvků: 416

Příspěvek č. 39 

__________________

Michal Klečka
i4wifi a.s.

Old Post 22.02.2004 v 20:56
gogoo je offline   Click Here to See the Profile for gogoo   Find more posts by gogoo   Click here to Send gogoo a Private Message   Click Here to Email gogoo   Visit gogoo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
guli
BSD Guru

Registrován: 15.05.2002
Příspěvků: 93

Team Member: MOD

User is Mapper

Rezimy Příspěvek č. 40 

Cau
Jeste k rezimum.
WP11B+ je zatim jedinej klient (u zadneho jineho mi to neslo) kterej umi v rezimu "Client Router" skutecne odroutovat subnet na ETH interface.
(myslim tim, kdyz na ETH pridelim nejaky dejmetomu /28 blok a na APckovem routeru nastavim routu na tento subnet pres IP toho Wifi interface)
jinak ostatni zarizeni co se mi dostaly do ruky (Dlinky, Zcomy,Lynksys) se chovaji jako ETH-Wifi Bridge - to je ten "AP client" mod
(cili propaguji vsechny ARPy z ETH segmentu do vzduchu pres Wifi interface -> APcko), obecne neni vhodny ve vzduchu bridgovat pokud tam je vetsi mnozstvi pocitacu (ARP adres).
Ten firewall co tam je funguje funguje v pohode - aspon na zarezavani
135,137 - 139 pripadne dalsich windoze nebezpecnych portu
Takze tam, kde potrebuju naroutovat nejaky subnet a lidi nechtej/nemuzou
mit PCcko, tak je tohle idealni reseni (az na tu regulaci vykonu)

__________________

Guli / Praha12.net Core Administrator ASN64527
mapper(oblast Prahy 12),
AP Platan owner
ICQ: 14215363

Old Post 23.02.2004 v 03:08
guli je offline   Click Here to See the Profile for guli   Find more posts by guli   Click here to Send guli a Private Message   Click Here to Email guli   Visit guli's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
glorfindel_1
Newbie

Registrován: 06.01.2003
Příspěvků: 52

WP11B+ a VPNka Příspěvek č. 41 

Ahoj ctu tuhle diskuzi nepripadam si jako uplna sitova lama, ale narazil jsem na drobnej problem.Pres WP11B+ budu mit pripojeny 2 pocitace zapojeny do switche. Struktura je takova, ze WP11B+ by mel na svym WIFI IPcko ktery mam prideleny na APcku a na ktery mam registrovanou inet konektivitu. A na ethernetu dve pevne IP z jineho rozsahu. Ale potrebuju aby se to k tomu inetu pripojovalo pres VPNku a oba ty pocitace na switchi videly jak do CZfree tj do rozsahu kde je to APcko a i WIFI cast WP11ky a jednak aby se pripojily pres VPN (idealne jednu) na internetovou gateway. Snad jsem to nezmotal

Glorfindel_1

Old Post 23.02.2004 v 20:56
glorfindel_1 je offline   Click Here to See the Profile for glorfindel_1   Find more posts by glorfindel_1   Click here to Send glorfindel_1 a Private Message   Click Here to Email glorfindel_1     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JaHo
Junior Member

Registrován: 07.01.2003
Příspěvků: 200

Re: WP11B+ a VPNka Příspěvek č. 42 

Old Post 24.02.2004 v 11:06
JaHo je offline   Click Here to See the Profile for JaHo   Find more posts by JaHo   Click here to Send JaHo a Private Message   Click Here to Email JaHo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
glorfindel_1
Newbie

Registrován: 06.01.2003
Příspěvků: 52

Příspěvek č. 43 

Nee mne jd eo to jestli skrz nej VPNka projde do jinyho rozsahu. VPNku si udelam ze svyho compu a tomu druhymu ji nasdilim.

Old Post 24.02.2004 v 13:39
glorfindel_1 je offline   Click Here to See the Profile for glorfindel_1   Find more posts by glorfindel_1   Click here to Send glorfindel_1 a Private Message   Click Here to Email glorfindel_1     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JaHo
Junior Member

Registrován: 07.01.2003
Příspěvků: 200

Příspěvek č. 44 

To by mohlo fungovat, ovsem v tomto pripade bych se spis snazil pouzit misto compexu pc s wifi kartou a sw routerem, to by zvladlo i navazovat vpn spojeni a nemuselo by bezet vic pocitacu.

Old Post 24.02.2004 v 17:12
JaHo je offline   Click Here to See the Profile for JaHo   Find more posts by JaHo   Click here to Send JaHo a Private Message   Click Here to Email JaHo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
guli
BSD Guru

Registrován: 15.05.2002
Příspěvků: 93

Team Member: MOD

User is Mapper

Příspěvek č. 45 

Jak uz jsem psal WP11B+
JE PLNOHODNOTNY router jako treba PC s wifi
takze kdyz se tam ta sit spravne naroutuje musi to fungovat

__________________

Guli / Praha12.net Core Administrator ASN64527
mapper(oblast Prahy 12),
AP Platan owner
ICQ: 14215363

Old Post 24.02.2004 v 17:49
guli je offline   Click Here to See the Profile for guli   Find more posts by guli   Click here to Send guli a Private Message   Click Here to Email guli   Visit guli's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
glorfindel_1
Newbie

Registrován: 06.01.2003
Příspěvků: 52

WP11b a VPN Příspěvek č. 46 

Vtipny odpovei jsou super ale 1) kdyz chci nekam davat wp11b tak asi mam svoje duvody proc tam nemuzu dat pc router nee?!!!!

2) Je super napsat ze to musi fungovat ale neporadit jak to nastavit.

Takz eprosim pokud nekdo vite jak nastavit routovani aby to fungovalo tak jak jsem psal prosim zkuste mi poradit.

Glorfindel_1

Old Post 25.02.2004 v 08:26
glorfindel_1 je offline   Click Here to See the Profile for glorfindel_1   Find more posts by glorfindel_1   Click here to Send glorfindel_1 a Private Message   Click Here to Email glorfindel_1     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
guli
BSD Guru

Registrován: 15.05.2002
Příspěvků: 93

Team Member: MOD

User is Mapper

routovani Příspěvek č. 47 

Cau
ozvi se mi na ICQ, nebo IRC irc.i.cz kanaly #bsd.cz, #praha12.net
bude to urcite rychlejsi, nez si tu posilat informace o strukture site,
co kam kde bude jak naroutovany atd ..
takhle obecne se to da dost blbe resit, je potreba vedet konkretni stav site atd..

__________________

Guli / Praha12.net Core Administrator ASN64527
mapper(oblast Prahy 12),
AP Platan owner
ICQ: 14215363

Old Post 25.02.2004 v 09:06
guli je offline   Click Here to See the Profile for guli   Find more posts by guli   Click here to Send guli a Private Message   Click Here to Email guli   Visit guli's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
janbar
Newbie

Registrován: 27.02.2004
Příspěvků: 4

Chápu to správně? Příspěvek č. 48 

Zdravím a prosil bych o radu..

Od poskytovatele jsem bezdrátem připojen k netu - od antény mám kabel sveden do wifi karty, která je v kompu s Linuxem. Z něj to jde do hubu a pak do dvou kompů co máme doma.
A já potřebuju bezdrátem připojit kámoše(asi 600m přímá viditelnost), který by pak s námi mohl sdílet internet a zároveň by fungovala tato naše sí?..

Chci se zeptat, jestli tento Compex můžu použít místo kompu s Linuxem(a ten pak využít u kámoše??).

Zatim se v tom moc neorientuju a nevím, jestli je vůbec možné, abych do AP vedl anténu, přes kterou jsem připojen k ISP,měl to svedené pevně do ethernetu a zároveň by z toho samého AP vedla další anténa, přes kterou by byl připojen kámoš..

Díky moc!
Honza

Old Post 05.03.2004 v 20:47
janbar je offline   Click Here to See the Profile for janbar   Find more posts by janbar   Click here to Send janbar a Private Message   Click Here to Email janbar   Visit janbar's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:06.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123456789  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz