CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > Zkušenosti s COMPEX WP11B+
123456789
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
guli
BSD Guru

Registrován: 15.05.2002
Příspěvků: 93

Team Member: MOD

User is Mapper

Re: Chápu to správně? Příspěvek č. 49 

Cau
Ne, bouzel nejde
principielne musis mit dve zarizeni
jedno v rezumi client - tvuj soucasny linux router
a druhe v rezimu AP - ktere sprostredkuje moznost pripojit se dalsimu klientovi
cili reseni by bylo do stavajiciho linuxu hodit jeste jednu kartu, ktera bude v AP rezimu a na tu se tvuj kamos muze pripojit treba pomoci toho Compexu.

__________________

Guli / Praha12.net Core Administrator ASN64527
mapper(oblast Prahy 12),
AP Platan owner
ICQ: 14215363

Old Post 05.03.2004 v 23:54
guli je offline   Click Here to See the Profile for guli   Find more posts by guli   Click here to Send guli a Private Message   Click Here to Email guli   Visit guli's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
janbar
Newbie

Registrován: 27.02.2004
Příspěvků: 4

Příspěvek č. 50 

Tak dík za vysvětlení..
Pořád ale moc nechápu co je ta fce Routing Client,když je tak jedinečná.

A když bych přeci jen chtěl ten Linux.router dát ke kámošovi?(mám ho v pokoji a ten hluk už mi fakt vadí.. a na půdu ho dávat nechci,nebo? občas zatuhne) Pak bych musel mít(už třeba na té půdě) dvě AP spojená přes HUB a z toho clienta by to vedlo do dalšího HUBu k mým dvěma kompům??

A ten Linux by se pak u toho kámoše musel asi překofigurovat že?
...a popřípadě se ptám, jak moc je to složité(co to obnáší).

Díky, Honza

Old Post 06.03.2004 v 07:24
janbar je offline   Click Here to See the Profile for janbar   Find more posts by janbar   Click here to Send janbar a Private Message   Click Here to Email janbar   Visit janbar's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hudra
Newbie

Registrován: 21.03.2004
Příspěvků: 6

Příspěvek č. 51 

co se tyka firmwaru compexu, ted je novej, jeste nezverejnenej, ale nejsou schopny lidi na testeni tehle veci, pokud chcete nekdo nejaky upravy ve firmware pro compexy, napiste v anglictine, co byste chteli, proc, a jak, a hodte to po me, pokud nekdo chcete testovat novej firmware, takteze
compex dovede vyrobit novej firmware tak za cca tyden, ale problem je v tom, ze neni moc lidi, ktery presne dovedou specifikovat co vlastne potrebujou

__________________

Pokud neco chcete, nejdriv si rozmyslete co to je a jak se zeptat, ve state Mwamba je za kazdeho zastreleneho amatera odmena $10

Naposledy upravil Hudra 21.03.2004 v 12:13

Old Post 21.03.2004 v 11:21
Hudra je offline   Click Here to See the Profile for Hudra   Find more posts by Hudra   Click here to Send Hudra a Private Message   Click Here to Email Hudra   Visit Hudra's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majkp
Junior Member

Registrován: 11.05.2003
Příspěvků: 130

Příspěvek č. 52 

__________________

Old Post 21.03.2004 v 12:39
majkp je offline   Click Here to See the Profile for majkp   Find more posts by majkp   Click here to Send majkp a Private Message   Click Here to Email majkp   Visit majkp's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hudra
Newbie

Registrován: 21.03.2004
Příspěvků: 6

Příspěvek č. 53 

__________________

Pokud neco chcete, nejdriv si rozmyslete co to je a jak se zeptat, ve state Mwamba je za kazdeho zastreleneho amatera odmena $10

Naposledy upravil Hudra 21.03.2004 v 12:56

Old Post 21.03.2004 v 12:47
Hudra je offline   Click Here to See the Profile for Hudra   Find more posts by Hudra   Click here to Send Hudra a Private Message   Click Here to Email Hudra   Visit Hudra's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanes
Newbie

Registrován: 09.12.2003
Příspěvků: 18

Specifikace Příspěvek č. 54 

Co by tento nový firmware měl řešit, máš k tomu nějaké podrobnosti, aby jsme věděli,na co zaměřit testy?

Old Post 21.03.2004 v 17:16
Hanes je offline   Click Here to See the Profile for Hanes   Find more posts by Hanes   Click here to Send Hanes a Private Message   Click Here to Email Hanes     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanes
Newbie

Registrován: 09.12.2003
Příspěvků: 18

Tuhnutí Příspěvek č. 55 

Mám ještě jeden postřeh k Compexu WP11B+. Při slabém signálu, který kolísá okolo 3 - 7 dB dochází při přenosu většího objemu dat k tuhnutí zařízení. Například pri stahování větší přílohy mailu, zapnutí DC++ atd. Po tomto zatuhnutí Compex neodpovídá ani na pingy přes ethernetovou zásuvku, ani na požadavky na správu přes HTTP nebo telnet. Je nutný HW reset tlačítkem. poté zase pracuje normálně až do dalšího zatížení. Zkoušel jsem všechny starší oficiální firmware, ale dělají to všechny. Tohle by mohl být dobrý námět na bádání pro soudruhy z Compexu.

Old Post 22.03.2004 v 08:06
Hanes je offline   Click Here to See the Profile for Hanes   Find more posts by Hanes   Click here to Send Hanes a Private Message   Click Here to Email Hanes     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majkp
Junior Member

Registrován: 11.05.2003
Příspěvků: 130

Re: Tuhnutí Příspěvek č. 56 

__________________

Old Post 22.03.2004 v 09:43
majkp je offline   Click Here to See the Profile for majkp   Find more posts by majkp   Click here to Send majkp a Private Message   Click Here to Email majkp   Visit majkp's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risa2k2
Newbie

Registrován: 01.11.2002
Příspěvků: 37

Příspěvek č. 57 

Old Post 24.03.2004 v 10:12
Risa2k2 je offline   Click Here to See the Profile for Risa2k2   Find more posts by Risa2k2   Click here to Send Risa2k2 a Private Message     Visit Risa2k2's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hudra
Newbie

Registrován: 21.03.2004
Příspěvků: 6

Příspěvek č. 58 

__________________

Pokud neco chcete, nejdriv si rozmyslete co to je a jak se zeptat, ve state Mwamba je za kazdeho zastreleneho amatera odmena $10

Old Post 25.03.2004 v 08:23
Hudra je offline   Click Here to See the Profile for Hudra   Find more posts by Hudra   Click here to Send Hudra a Private Message   Click Here to Email Hudra   Visit Hudra's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hcn
Newbie

Registrován: 16.01.2004
Příspěvků: 2

Unhappy Příspěvek č. 59 

Old Post 25.03.2004 v 09:17
hcn je offline   Click Here to See the Profile for hcn   Find more posts by hcn   Click here to Send hcn a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risa2k2
Newbie

Registrován: 01.11.2002
Příspěvků: 37

Příspěvek č. 60 

Old Post 25.03.2004 v 09:22
Risa2k2 je offline   Click Here to See the Profile for Risa2k2   Find more posts by Risa2k2   Click here to Send Risa2k2 a Private Message     Visit Risa2k2's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risa2k2
Newbie

Registrován: 01.11.2002
Příspěvků: 37

Příspěvek č. 61 

Old Post 25.03.2004 v 09:29
Risa2k2 je offline   Click Here to See the Profile for Risa2k2   Find more posts by Risa2k2   Click here to Send Risa2k2 a Private Message     Visit Risa2k2's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risa2k2
Newbie

Registrován: 01.11.2002
Příspěvků: 37

Management Gateway & DHCP Gateway Příspěvek č. 62 

Ještě se tady k tomu nikdo nevyjádřil, tak bych to prosil také zaslat:

Could you explain meaning of "Management Gateway IP" setting and "DHCP Gateway IP" setting which are on "Management Port Setup" page? There is no reference in manual or online help for those fields.

What are the changes in new beta version of firmware (2.95)?

Old Post 25.03.2004 v 09:35
Risa2k2 je offline   Click Here to See the Profile for Risa2k2   Find more posts by Risa2k2   Click here to Send Risa2k2 a Private Message     Visit Risa2k2's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MiraCT
Junior Member

Registrován: 01.11.2002
Příspěvků: 276

Pomoooc Příspěvek č. 63 

Ahojte, mam COMPEX WP11B+. Dnes jsem stravil 3 hodiny hmedanim polozky pro nastaveni wifi casti compexu na tech jeho nastavovacich strankach, a bohuzel jsem nenasem. Vyberu si mod a potom se to po potvrzeni vyberu hned restartuje. Ale nevim kde se da nastavit kanal, ESSID...
Nebude ten compex nejakej zmetek? Upgrade firmware jsem udelal taky(ten co je na tom original CD, firmware 2.05).

Predem dekuji za pomoc.

Mirek

Old Post 25.03.2004 v 19:47
MiraCT je offline   Click Here to See the Profile for MiraCT   Find more posts by MiraCT   Click here to Send MiraCT a Private Message   Click Here to Email MiraCT   Visit MiraCT's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risa2k2
Newbie

Registrován: 01.11.2002
Příspěvků: 37

Re: Pomoooc Příspěvek č. 64 

Old Post 25.03.2004 v 20:21
Risa2k2 je offline   Click Here to See the Profile for Risa2k2   Find more posts by Risa2k2   Click here to Send Risa2k2 a Private Message     Visit Risa2k2's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:52.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123456789  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz