CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > Zkušenosti s COMPEX WP11B+
123456789
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Lord Thomas
Newbie

Registrován: 14.06.2003
Příspěvků: 32

Re: a jakou znacku? Příspěvek č. 65 

Old Post 26.03.2004 v 17:43
Lord Thomas je offline   Click Here to See the Profile for Lord Thomas   Find more posts by Lord Thomas   Click here to Send Lord Thomas a Private Message   Click Here to Email Lord Thomas     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majkp
Junior Member

Registrován: 11.05.2003
Příspěvků: 130

Příspěvek č. 66 

__________________

Old Post 26.03.2004 v 17:55
majkp je offline   Click Here to See the Profile for majkp   Find more posts by majkp   Click here to Send majkp a Private Message   Click Here to Email majkp   Visit majkp's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risa2k2
Newbie

Registrován: 01.11.2002
Příspěvků: 37

Příspěvek č. 67 

Old Post 26.03.2004 v 19:22
Risa2k2 je offline   Click Here to See the Profile for Risa2k2   Find more posts by Risa2k2   Click here to Send Risa2k2 a Private Message     Visit Risa2k2's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
net man
Newbie

Registrován: 02.09.2003
Příspěvků: 50

Re: hw Příspěvek č. 68 

Old Post 28.03.2004 v 11:51
net man je offline   Click Here to See the Profile for net man   Find more posts by net man   Click here to Send net man a Private Message   Click Here to Email net man     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MG
Junior Member

Registrován: 29.08.2002
Příspěvků: 101

compex Příspěvek č. 69 

Kde se da na Compexu WP11+ nastavit v AP Client modu kanal na kterem to ma bezet? Podle toho co to dela jsem zjistil ze to nejak samo detekuje... na pevno se to nastavit neda?

Dik

__________________

MG

Old Post 01.04.2004 v 19:16
MG je offline   Click Here to See the Profile for MG   Find more posts by MG   Click here to Send MG a Private Message   Click Here to Email MG   Visit MG's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Libor Pětroš
Newbie

Registrován: 08.01.2003
Příspěvků: 60

Re: compex Příspěvek č. 70 

__________________

Pluralitas non est ponenda sine neccesitate

Old Post 02.04.2004 v 00:48
Libor Pětroš je offline   Click Here to See the Profile for Libor Pětroš   Find more posts by Libor Pětroš   Click here to Send Libor Pětroš a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MG
Junior Member

Registrován: 29.08.2002
Příspěvků: 101

sila signalu Příspěvek č. 71 

Staci sila signalu (na Compexu) 57% na plnohodnotnou 11Mbit komunikaci? Pri 57% se ukazuje rychlost 11Mbit, pojede to tak i v realu? Jeste jsem nemel moznost zkusit primo rychlost PC-PC (kopirovani souboru), pouze HW AP-Compex (PC).

Dik

__________________

MG

Old Post 03.04.2004 v 15:26
MG je offline   Click Here to See the Profile for MG   Find more posts by MG   Click here to Send MG a Private Message   Click Here to Email MG   Visit MG's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risa2k2
Newbie

Registrován: 01.11.2002
Příspěvků: 37

Re: sila signalu Příspěvek č. 72 

Old Post 05.04.2004 v 18:06
Risa2k2 je offline   Click Here to See the Profile for Risa2k2   Find more posts by Risa2k2   Click here to Send Risa2k2 a Private Message     Visit Risa2k2's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
net man
Newbie

Registrován: 02.09.2003
Příspěvků: 50

Compex WP11B+ Příspěvek č. 73 

To ALL
Please Help
Nemuzu rozchodit toto AP v rezimu klient.
Pouzivam externi antenu pripojenou pres pigtail s konektorem MC.
APcku kam se chci pripojit sem rekl WIFI MAC adresu co je napsana ze spoda meho AP.
Kdyz vyplnim SSID (urcite spravne) a sejvnu a restartuju v poli Show Link Information mam stale jen NOT CONNECTED.
Fakt nevim co s tim mam delat uz na to cumim dva dny.
Tak prosim poradte
net man

Old Post 08.04.2004 v 07:59
net man je offline   Click Here to See the Profile for net man   Find more posts by net man   Click here to Send net man a Private Message   Click Here to Email net man     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MG
Junior Member

Registrován: 29.08.2002
Příspěvků: 101

compex Příspěvek č. 74 

Ja tam zadny SID nedavam, Compex si tu sit najde behem minutky sam a funguje to spolehlive.

__________________

MG

Old Post 08.04.2004 v 09:15
MG je offline   Click Here to See the Profile for MG   Find more posts by MG   Click here to Send MG a Private Message   Click Here to Email MG   Visit MG's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risa2k2
Newbie

Registrován: 01.11.2002
Příspěvků: 37

Re: Compex WP11B+ Příspěvek č. 75 

Old Post 08.04.2004 v 09:30
Risa2k2 je offline   Click Here to See the Profile for Risa2k2   Find more posts by Risa2k2   Click here to Send Risa2k2 a Private Message     Visit Risa2k2's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
net man
Newbie

Registrován: 02.09.2003
Příspěvků: 50

Re: Re: Compex WP11B+ Příspěvek č. 76 

Old Post 08.04.2004 v 10:59
net man je offline   Click Here to See the Profile for net man   Find more posts by net man   Click here to Send net man a Private Message   Click Here to Email net man     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
net man
Newbie

Registrován: 02.09.2003
Příspěvků: 50

Re: Re: Re: Compex WP11B+ Příspěvek č. 77 

Jo a jeste nemela by mi svitit a rezimu AP Client
ta ledka WLAN??
Net Man

Old Post 08.04.2004 v 11:18
net man je offline   Click Here to See the Profile for net man   Find more posts by net man   Click here to Send net man a Private Message   Click Here to Email net man     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MG
Junior Member

Registrován: 29.08.2002
Příspěvků: 101

Příspěvek č. 78 

Ano, po navazani signalu s AP. Kdyz nesviti, Compex nenasel signal.

__________________

MG

Old Post 08.04.2004 v 11:23
MG je offline   Click Here to See the Profile for MG   Find more posts by MG   Click here to Send MG a Private Message   Click Here to Email MG   Visit MG's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MG
Junior Member

Registrován: 29.08.2002
Příspěvků: 101

Příspěvek č. 79 

Mam takovy problemek. Mam:

HW AP --- Compexe c.1 v modu AP Client ten propojen krizenym kabelem na Dlink700AP v modu AP --- Compexe c. 2 v modu AP Client.

Problem je ze Compex c.2 nevidi dale nez na Dlink, na Compexe c. 1 to nevidi. C s tim? Nemam spatne nastavenyho Compexe c.1 (treba tam dat rezim Bridge)? Signal na vsech zarizenych je. Compex c. 1 na HW AP v pohode vidi. Je to vse povesene na jedne siti (zadny subnet).

Dik

__________________

MG

Naposledy upravil MG 08.04.2004 v 19:53

Old Post 08.04.2004 v 19:49
MG je offline   Click Here to See the Profile for MG   Find more posts by MG   Click here to Send MG a Private Message   Click Here to Email MG   Visit MG's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risa2k2
Newbie

Registrován: 01.11.2002
Příspěvků: 37

Příspěvek č. 80 

Old Post 08.04.2004 v 20:03
Risa2k2 je offline   Click Here to See the Profile for Risa2k2   Find more posts by Risa2k2   Click here to Send Risa2k2 a Private Message     Visit Risa2k2's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:51.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123456789  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz