CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Myslíte si že tohle bude fungovat - schéma sítě
12
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
CD Jojn
Newbie

Registrován: 02.07.2005
Příspěvků: 12

Myslíte si že tohle bude fungovat - schéma sítě Příspěvek č. 1 

Old Post 09.07.2005 v 21:59
CD Jojn je offline   Click Here to See the Profile for CD Jojn   Find more posts by CD Jojn   Click here to Send CD Jojn a Private Message   Click Here to Email CD Jojn     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ninja
Senior Member

Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 537

Příspěvek č. 2 

12 klientu na jedno ADSL? Neznam vsechny nabidky ale pri standartnich FUPech to asi moc behat ke konci tydnu nebude.

Old Post 10.07.2005 v 10:24
ninja je offline   Click Here to See the Profile for ninja   Find more posts by ninja   Click here to Send ninja a Private Message   Click Here to Email ninja   Visit ninja's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Survivor
Junior Member

Registrován: 25.04.2005
Příspěvků: 137

Příspěvek č. 3 

Třeba je to VIP klient

Old Post 10.07.2005 v 11:02
Survivor je offline   Click Here to See the Profile for Survivor   Find more posts by Survivor   Click here to Send Survivor a Private Message   Click Here to Email Survivor     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dodo
Senior Member

Registrován: 11.08.2002
Příspěvků: 704

Příspěvek č. 4 

jasně, bude to fungovat.

__________________

float like a butterfly, sting like a bee

Old Post 10.07.2005 v 13:13
dodo je offline   Click Here to See the Profile for dodo   Find more posts by dodo   Click here to Send dodo a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CD Jojn
Newbie

Registrován: 02.07.2005
Příspěvků: 12

Příspěvek č. 5 

A kdyby to bylo třeba v agregaci 1:10 a navíc bez FUP a limitů?

Old Post 10.07.2005 v 14:29
CD Jojn je offline   Click Here to See the Profile for CD Jojn   Find more posts by CD Jojn   Click here to Send CD Jojn a Private Message   Click Here to Email CD Jojn     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CD Jojn
Newbie

Registrován: 02.07.2005
Příspěvků: 12

Příspěvek č. 6 

a ten Alfa AWAP 303 někdo neznáte?

Old Post 10.07.2005 v 14:31
CD Jojn je offline   Click Here to See the Profile for CD Jojn   Find more posts by CD Jojn   Click here to Send CD Jojn a Private Message   Click Here to Email CD Jojn     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolf777
Newbie

Registrován: 13.05.2004
Příspěvků: 22

Příspěvek č. 7 

Old Post 10.07.2005 v 20:02
wolf777 je offline   Click Here to See the Profile for wolf777   Find more posts by wolf777   Click here to Send wolf777 a Private Message   Click Here to Email wolf777     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolf777
Newbie

Registrován: 13.05.2004
Příspěvků: 22

Příspěvek č. 8 

Old Post 10.07.2005 v 20:04
wolf777 je offline   Click Here to See the Profile for wolf777   Find more posts by wolf777   Click here to Send wolf777 a Private Message   Click Here to Email wolf777     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolf777
Newbie

Registrován: 13.05.2004
Příspěvků: 22

Alfa 303 Příspěvek č. 9 

Old Post 10.07.2005 v 20:14
wolf777 je offline   Click Here to See the Profile for wolf777   Find more posts by wolf777   Click here to Send wolf777 a Private Message   Click Here to Email wolf777     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jklamo
Junior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 200

Příspěvek č. 10 

__________________

J.K.L.A.M.O.: Journeying Kinetic Lifeform Assembled for Monitoring and Observation

Old Post 11.07.2005 v 17:05
jklamo je offline   Click Here to See the Profile for jklamo   Find more posts by jklamo   Click here to Send jklamo a Private Message   Click Here to Email jklamo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
-=RYS=-
Senior Member

Registrován: 24.01.2003
Příspěvků: 2424

Příspěvek č. 11 

__________________

Owner rpt+Echolink OK0BEZ
http://www.ok0bez.com
http://www.ok1mjo.com
http://aprs.fi/?call=a%2FOK1OEM-1

Old Post 11.07.2005 v 20:02
-=RYS=- je offline   Click Here to See the Profile for -=RYS=-   Find more posts by -=RYS=-   Click here to Send -=RYS=- a Private Message     Visit -=RYS=-'s homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xchaos
Samozvany gubernator

Registrován: 13.05.2002
Příspěvků: 3362

Team Member: MOD

Re: Myslíte si že tohle bude fungovat - schéma sítě Příspěvek č. 12 

__________________

Old Post 11.07.2005 v 21:39
xchaos je offline   Click Here to See the Profile for xchaos   Find more posts by xchaos   Click here to Send xchaos a Private Message   Click Here to Email xchaos   Visit xchaos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CD Jojn
Newbie

Registrován: 02.07.2005
Příspěvků: 12

Příspěvek č. 13 

Jenom bych chtel podotknou že nejde o žadnou komerční sí? ve městě. Ale o sousedskou sí? na vesnici kde žije 200 obyvatel a je zde minimální rušení (žádné wifi v okruhu 4 km). A chtěl bych se ještě zeptat jestli je možný použít vůbec ten Asus wl500g jako bridge. Co jsem koukal do manualu má jenom mody AP only, potom WDS only (Bridge), a Hybrid (Ap+BRIDGE). Ale já to nechci přes WDS. Chci vlastně propojit jen dvě oddělené sítě pomocí Bridge Point - To - Point. Co by jste mi doporučili, nebo to ten Wl500 fakt umí ale má to jen blbě pojmenováný?

Old Post 12.07.2005 v 17:20
CD Jojn je offline   Click Here to See the Profile for CD Jojn   Find more posts by CD Jojn   Click here to Send CD Jojn a Private Message   Click Here to Email CD Jojn     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kirinovic
Junior Member

Registrován: 12.02.2003
Příspěvků: 292

Příspěvek č. 14 

__________________

Správce nekolika malo AP

Old Post 12.07.2005 v 17:27
kirinovic je offline   Click Here to See the Profile for kirinovic   Find more posts by kirinovic   Click here to Send kirinovic a Private Message   Click Here to Email kirinovic     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CD Jojn
Newbie

Registrován: 02.07.2005
Příspěvků: 12

Příspěvek č. 15 

a nemám radši koupit třeba linksys wrt54g a ten použít jako bridge, je to přímo bez nějakejch WDS, a ještě se chci zeptat skrz ten wl500g umí routovat (řídit provoz -takže asi routovat) na síti? jako přímo na LAN a WLAN? myslím tím omezovat rychlosti např když někdo bude kopírovat film atd?

Old Post 12.07.2005 v 18:39
CD Jojn je offline   Click Here to See the Profile for CD Jojn   Find more posts by CD Jojn   Click here to Send CD Jojn a Private Message   Click Here to Email CD Jojn     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aquarius
Team Leader
zastupce cloudu 10.254


Registrován: 20.07.2002
Příspěvků: 340

Team Member: ADMIN

User is Mapper

Příspěvek č. 16 

__________________

Old Post 13.07.2005 v 12:48
aquarius je offline   Click Here to See the Profile for aquarius   Find more posts by aquarius   Click here to Send aquarius a Private Message   Click Here to Email aquarius   Visit aquarius's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:43.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz