CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Unixové Systémy > CZF Debian
« 212223242526272829303132
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
frodo
Úlet

Registrován: 01.08.2002
Příspěvků: 726

Re: Re: Re: Re: nova quagga-0.98.3 Příspěvek č. 417 

__________________

:::: whois -h whois.czfree.net 64550|grep ^descr

Old Post 06.06.2005 v 08:03
frodo je offline   Click Here to See the Profile for frodo   Find more posts by frodo   Click here to Send frodo a Private Message   Click Here to Email frodo   Visit frodo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lucky79
Newbie

Registrován: 05.06.2003
Příspěvků: 19

problém s apt-get update Příspěvek č. 418 

Mám malý problém s apt-get update, všechno se mi stáhne ale nakonec skončí s touto chybou:

Bus errorackage Lists... 32%

Používám czf debian z i4 na platformě wrap. Zajímavé je že z 6ti wrapů to na dvou jde normálně. Snažil jsem se něco vygooglit ale nic moc....poradí někdo?

Old Post 07.06.2005 v 19:39
lucky79 je offline   Click Here to See the Profile for lucky79   Find more posts by lucky79   Click here to Send lucky79 a Private Message   Click Here to Email lucky79   Visit lucky79's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frodo
Úlet

Registrován: 01.08.2002
Příspěvků: 726

Re: problém s apt-get update Příspěvek č. 419 

__________________

:::: whois -h whois.czfree.net 64550|grep ^descr

Old Post 08.06.2005 v 09:32
frodo je offline   Click Here to See the Profile for frodo   Find more posts by frodo   Click here to Send frodo a Private Message   Click Here to Email frodo   Visit frodo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lucky79
Newbie

Registrován: 05.06.2003
Příspěvků: 19

Příspěvek č. 420 

dělá to i po restartu, bohužel....

třeba bych to přeflashnul ale image CZF Debiana pro wrapy (co nahrává i4) není nikde ke stažení a vlastní kernel se mi kompilovat nechce když to chodí v poho až na apt-get update. Potřebuju tam totiž snmp kvůli mrtg....

Už se tu někdo ptal kde by bylo možné stáhnout image CF které prodává i4, rekce žádná

Old Post 08.06.2005 v 17:37
lucky79 je offline   Click Here to See the Profile for lucky79   Find more posts by lucky79   Click here to Send lucky79 a Private Message   Click Here to Email lucky79   Visit lucky79's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dzus
Member

Registrován: 30.01.2003
Příspěvků: 387

Příspěvek č. 421 

__________________

Dzus - Spojovaci.Net (Strasnice)

Old Post 08.06.2005 v 20:00
Dzus je offline   Click Here to See the Profile for Dzus   Find more posts by Dzus   Click here to Send Dzus a Private Message   Click Here to Email Dzus   Visit Dzus's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KUBA
Junior Member

Registrován: 13.06.2002
Příspěvků: 164

Příspěvek č. 422 

__________________

Old Post 17.06.2005 v 01:05
KUBA je offline   Click Here to See the Profile for KUBA   Find more posts by KUBA   Click here to Send KUBA a Private Message   Click Here to Email KUBA     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
belgarat
Senior Member

Registrován: 13.05.2004
Příspěvků: 777

Příspěvek č. 423 

<advertising>
lucky79: pouzivej KLfree debian s upravou (pridanymi MadWifi moduly) z Phy-Suchdola... Alespon Suchodalci na tom wrapy uspesne provozuji.

kvuli velikosti apt-get db a omezeni na 64MB CF tam sice apt-get nefunguje, zato snmp, quagga, nejake hlidaci skripty, qos a samozrejme configure-commit/rollback /etc pri zapisu na flashku.
</advertising>

Kuba:
1/ debootstrap (man debootstrap for more info)
2/ zlikvidovat /usr/share/doc
3/ zlikvidovat cast /usr/share (nutne vybrat ruco)
4/ procistit termcap a locale databazi

Old Post 17.06.2005 v 07:05
belgarat je offline   Click Here to See the Profile for belgarat   Find more posts by belgarat   Click here to Send belgarat a Private Message   Click Here to Email belgarat     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lucky79
Newbie

Registrován: 05.06.2003
Příspěvků: 19

problém s madwifi Příspěvek č. 424 

Setkal jste se někdo s touto hláškou v logu?

ath_hardstart: discard, no xmit buf

po restartu wrapu to vždycky chvíli jede bez problému ale pak se zas v dmesg začnou objevovat tyto hlášky. Myslím že je to souvisí i s padáním spoje na cca 2s v určitých časových intervalech....

Na googlu toho moc není, kdybyste někdo tušil co to může být, dík za info.

Jinak nějakej link na KLFree debian?

Old Post 06.09.2005 v 08:06
lucky79 je offline   Click Here to See the Profile for lucky79   Find more posts by lucky79   Click here to Send lucky79 a Private Message   Click Here to Email lucky79   Visit lucky79's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frodo
Úlet

Registrován: 01.08.2002
Příspěvků: 726

Re: problém s madwifi Příspěvek č. 425 

__________________

:::: whois -h whois.czfree.net 64550|grep ^descr

Old Post 06.09.2005 v 09:39
frodo je offline   Click Here to See the Profile for frodo   Find more posts by frodo   Click here to Send frodo a Private Message   Click Here to Email frodo   Visit frodo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kmarko
Newbie

Registrován: 09.05.2005
Příspěvků: 66

lamicka Příspěvek č. 426 

ahoj jsem uplnej zacatnik a chtel bych si postavit router. Udelat neco jako Ovis 1120 akorat s NAT. A hlidani uzivatelu kolik toho tahaji a co prave delaji atd..... MOhl by mi nekdo poradit kde zacit ?? atd... diks moooc

Old Post 21.09.2005 v 22:14
kmarko je offline   Click Here to See the Profile for kmarko   Find more posts by kmarko   Click here to Send kmarko a Private Message   Click Here to Email kmarko     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lord DIABLO
Senior Member

Registrován: 29.03.2003
Příspěvků: 729

Re: lamicka Příspěvek č. 427 

Old Post 22.09.2005 v 14:58
Lord DIABLO je offline   Click Here to See the Profile for Lord DIABLO   Find more posts by Lord DIABLO   Click here to Send Lord DIABLO a Private Message   Click Here to Email Lord DIABLO     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kmarko
Newbie

Registrován: 09.05.2005
Příspěvků: 66

neco Příspěvek č. 428 

chtelo by to ale neco zadarmiko v idealnim pripade neco jako ze tam hodim CD nainstaluju (podle navodu) a pak treba pustim nejaky web rozhrani. Asi toho chci moc ale todle by bylo idealni popř nekdo kdo mi to nainstaluje v plzni

Old Post 22.09.2005 v 19:02
kmarko je offline   Click Here to See the Profile for kmarko   Find more posts by kmarko   Click here to Send kmarko a Private Message   Click Here to Email kmarko     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lucky79
Newbie

Registrován: 05.06.2003
Příspěvků: 19

zkus pfsense Příspěvek č. 429 

Old Post 23.09.2005 v 07:17
lucky79 je offline   Click Here to See the Profile for lucky79   Find more posts by lucky79   Click here to Send lucky79 a Private Message   Click Here to Email lucky79   Visit lucky79's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kmarko
Newbie

Registrován: 09.05.2005
Příspěvků: 66

karty Příspěvek č. 430 

ale bohuzel nepodporuje karty ktery mam ted doma Asus 130b Asus138g, a Realtek 11b

Old Post 30.09.2005 v 10:32
kmarko je offline   Click Here to See the Profile for kmarko   Find more posts by kmarko   Click here to Send kmarko a Private Message   Click Here to Email kmarko     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaxDevaine
Newbie

Registrován: 03.10.2005
Příspěvků: 2

Příspěvek č. 431 

Ahoj, podporuje nynejsi verze czf debianu kartu orinoco mini pci (chip Agere) ?
Dekuji
Zdar Max

Old Post 04.10.2005 v 20:06
MaxDevaine je offline   Click Here to See the Profile for MaxDevaine   Find more posts by MaxDevaine   Click here to Send MaxDevaine a Private Message     Visit MaxDevaine's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
birkof.jedoma
Newbie

Registrován: 04.11.2005
Příspěvků: 13

změna hesla Příspěvek č. 432 

Zdravim mam problem se zmenou hesla v teto distribuci a tim nemuzu ani menit soubor setnet. Kdyz napisu passwd tak je vse normalni napisu nove heslo, pak jeste jednou dam enter a vyjede me hlaska " Authentication token manipulation error " co s tim ???? Dik za odpoved

Old Post 26.02.2006 v 13:10
birkof.jedoma je offline   Click Here to See the Profile for birkof.jedoma   Find more posts by birkof.jedoma   Click here to Send birkof.jedoma a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:02.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 212223242526272829303132  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz