CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > OvisLink WL5460 alebo Wline W3000G ?
123
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
alex7
Newbie

Registrován: 29.11.2005
Příspěvků: 7

OvisLink WL5460 alebo Wline W3000G ? Příspěvek č. 1 

Nazdar,
planujem prepojit svoj PC s inym PC (na vzdialenost cca 1,5 Km), stojim pred vyberom vhodneho AP. Doteraz som bol rozhodnuty pre Ovislink WL5460, ale ako som tu cital, tak sa mi zda, ze sa moc nepodaril. Hlavne preto, ze udajne ma problemy s regulaciou vykonu.....preto som zacal uvazovat aj o Wline W3000G.

Poradte mi prosim, ktory bude lepsi, vyzadujem spolahlivu regulaciu vykonu a stabilitu. Zatial ma laka Wline W3000G, mate snim niekto prakticke skusenosti?

Diky.

Old Post 29.11.2005 v 22:55
alex7 je offline   Click Here to See the Profile for alex7   Find more posts by alex7   Click here to Send alex7 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alex7
Newbie

Registrován: 29.11.2005
Příspěvků: 7

Příspěvek č. 2 

Neviete aku ma citlivost Wline W3000G? Pri 2Mbit prenose.

Old Post 06.12.2005 v 15:49
alex7 je offline   Click Here to See the Profile for alex7   Find more posts by alex7   Click here to Send alex7 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lwq
Member

Registrován: 05.01.2005
Příspěvků: 334

Re: OvisLink WL5460 alebo Wline W3000G ? Příspěvek č. 3 

Old Post 15.12.2005 v 16:52
lwq je offline   Click Here to See the Profile for lwq   Find more posts by lwq   Click here to Send lwq a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nanotop
Junior Member

Registrován: 11.04.2005
Příspěvků: 198

WLINE shapováni... Příspěvek č. 4 

Pokud ti WLINE přidává 5 a více ms při zapnutém shapování a routování, tak jsi něco nastavil špatně. Pozor to routování a bandwidth control se musí umět správně nastavit. Pokud někdo použije v bandwidth control pro PC stejnou masku, jako masku sítě, tak to je právě ten problém, který popisuješ. Omezovaný PC musí mít masku 255.255.255.255 a pokud tam nastavíš masku sítě ve které se nachází omezované PC, tak to omezuje všechny PC v té síti a dělá to přesně takové jevy, které tady popisuješ.
.
Totéž platí pro routovací tabulku, ta musí být též správně nastavena.
.
Já používám WLINE produkty už hodně moc dlouho i na velmi dlouhé trasy a mám na nich průměrně 16 klientů a jedou jako dráha, to mi věř.
.
Problémy které popisuješ mám už dávno za sebou.
Odezvy jsou přes 4 routery kolem 4ms, při zapnutém a "správně" nastaveném bandwidth controllingu a routování.
.
Tvůj problém, s WLINE bude v nastavení, nebo rušení, či nekompatibilitou, apod.

Old Post 16.12.2005 v 01:33
nanotop je offline   Click Here to See the Profile for nanotop   Find more posts by nanotop   Click here to Send nanotop a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lwq
Member

Registrován: 05.01.2005
Příspěvků: 334

Re: WLINE shapováni... Příspěvek č. 5 

Old Post 17.12.2005 v 09:13
lwq je offline   Click Here to See the Profile for lwq   Find more posts by lwq   Click here to Send lwq a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lwq
Member

Registrován: 05.01.2005
Příspěvků: 334

Re: Re: WLINE shapováni... Příspěvek č. 6 

Old Post 30.12.2005 v 00:50
lwq je offline   Click Here to See the Profile for lwq   Find more posts by lwq   Click here to Send lwq a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lwq
Member

Registrován: 05.01.2005
Příspěvků: 334

Re: OvisLink WL5460 alebo Wline W3000G ? Příspěvek č. 7 

Old Post 30.12.2005 v 00:54
lwq je offline   Click Here to See the Profile for lwq   Find more posts by lwq   Click here to Send lwq a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Re: OvisLink WL5460 alebo Wline W3000G ? Příspěvek č. 8 

Old Post 30.12.2005 v 20:05
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lwq
Member

Registrován: 05.01.2005
Příspěvků: 334

Re: Re: OvisLink WL5460 alebo Wline W3000G ? Příspěvek č. 9 

Old Post 30.12.2005 v 20:44
lwq je offline   Click Here to See the Profile for lwq   Find more posts by lwq   Click here to Send lwq a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Re: Re: Re: OvisLink WL5460 alebo Wline W3000G ? Příspěvek č. 10 

Old Post 30.12.2005 v 22:28
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lwq
Member

Registrován: 05.01.2005
Příspěvků: 334

Re: Re: Re: Re: OvisLink WL5460 alebo Wline W3000G ? Příspěvek č. 11 

Old Post 31.12.2005 v 10:19
lwq je offline   Click Here to See the Profile for lwq   Find more posts by lwq   Click here to Send lwq a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nanotop
Junior Member

Registrován: 11.04.2005
Příspěvků: 198

WLINE Příspěvek č. 12 

muj pc --- 1.router --- 2.router ---1.APbridge --- 2.APbridge ---3.router --- WLINE --- APclient

.
.
.

Z mého PC přes tři routery (resp 4 routery - protože WLINE také routuje) je odezva 4ms
.
Nevím kde jsi vzal tvrzení, ze kazdy router pridava 5ms.
Vis kolik je na na Inetu routeru?

Old Post 31.12.2005 v 14:07
nanotop je offline   Click Here to See the Profile for nanotop   Find more posts by nanotop   Click here to Send nanotop a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Re: WLINE Příspěvek č. 13 

Old Post 31.12.2005 v 15:50
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nanotop
Junior Member

Registrován: 11.04.2005
Příspěvků: 198

WLINE Příspěvek č. 14 

Old Post 01.01.2006 v 05:14
nanotop je offline   Click Here to See the Profile for nanotop   Find more posts by nanotop   Click here to Send nanotop a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lwq
Member

Registrován: 05.01.2005
Příspěvků: 334

Re: WLINE Příspěvek č. 15 

Old Post 01.01.2006 v 10:53
lwq je offline   Click Here to See the Profile for lwq   Find more posts by lwq   Click here to Send lwq a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lwq
Member

Registrován: 05.01.2005
Příspěvků: 334

Re: WLINE Příspěvek č. 16 

Old Post 01.01.2006 v 11:15
lwq je offline   Click Here to See the Profile for lwq   Find more posts by lwq   Click here to Send lwq a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:54.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz