CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > 5.8GHz - nevite o necem?
1234567
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Re: Re: 5.8GHz - nevite o necem? Příspěvek č. 17 

Old Post 17.03.2004 v 20:10
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lord DIABLO
Senior Member

Registrován: 29.03.2003
Příspěvků: 729

Re: Re: 5.8GHz - nevite o necem? Příspěvek č. 18 

Hele lidi a co maji studenti CVUT na PODOLI? POkud vim, maji tam nejakou parabolu 40Mbit FullDuplex propojeni na Strahov.
Co to muze bejt a kolik to stoji?
Nevite o nekom, kdo by to mohl vedet?

Old Post 17.03.2004 v 21:52
Lord DIABLO je offline   Click Here to See the Profile for Lord DIABLO   Find more posts by Lord DIABLO   Click here to Send Lord DIABLO a Private Message   Click Here to Email Lord DIABLO     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Re: Re: Re: 5.8GHz - nevite o necem? Příspěvek č. 19 

Old Post 17.03.2004 v 22:18
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Příspěvek č. 20 

Naposledy upravil Aldapo 18.03.2004 v 07:13

Old Post 18.03.2004 v 05:48
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inzenyr
Senior Member

Registrován: 21.06.2002
Příspěvků: 620

Příspěvek č. 21 

__________________

32kBit linka mi staci, pokud nemusim stahovat 95% textu, ktery ma nulovou informacni hodnotu.

Old Post 18.03.2004 v 08:16
inzenyr je offline   Click Here to See the Profile for inzenyr   Find more posts by inzenyr   Click here to Send inzenyr a Private Message     Visit inzenyr's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaha2x
Junior Member

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 246

Re: Re: Re: 5.8GHz - nevite o necem? Příspěvek č. 22 

Naposledy upravil jaha2x 18.03.2004 v 08:52

Old Post 18.03.2004 v 08:48
jaha2x je offline   Click Here to See the Profile for jaha2x   Find more posts by jaha2x   Click here to Send jaha2x a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fusion
Newbie

Registrován: 29.10.2002
Příspěvků: 59

Příspěvek č. 23 

Old Post 18.03.2004 v 09:28
fusion je offline   Click Here to See the Profile for fusion   Find more posts by fusion   Click here to Send fusion a Private Message   Click Here to Email fusion   Visit fusion's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JeT
Junior Member

Registrován: 10.11.2002
Příspěvků: 224

Příspěvek č. 24 

Old Post 18.03.2004 v 12:50
JeT je offline   Click Here to See the Profile for JeT   Find more posts by JeT   Click here to Send JeT a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JeT
Junior Member

Registrován: 10.11.2002
Příspěvků: 224

Příspěvek č. 25 

Old Post 18.03.2004 v 12:56
JeT je offline   Click Here to See the Profile for JeT   Find more posts by JeT   Click here to Send JeT a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaha2x
Junior Member

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 246

Příspěvek č. 26 

Old Post 18.03.2004 v 18:56
jaha2x je offline   Click Here to See the Profile for jaha2x   Find more posts by jaha2x   Click here to Send jaha2x a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xtomm
Newbie

Registrován: 02.02.2004
Příspěvků: 64

Motorola Canopy Příspěvek č. 27 

Old Post 18.03.2004 v 19:37
xtomm je offline   Click Here to See the Profile for xtomm   Find more posts by xtomm   Click here to Send xtomm a Private Message   Click Here to Email xtomm     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JeT
Junior Member

Registrován: 10.11.2002
Příspěvků: 224

Re: Motorola Canopy Příspěvek č. 28 

Old Post 18.03.2004 v 21:20
JeT je offline   Click Here to See the Profile for JeT   Find more posts by JeT   Click here to Send JeT a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gargyl
Newbie

Registrován: 01.07.2003
Příspěvků: 37

Příspěvek č. 29 

tak jsem dneska testoval Tsunami.....
v realu to jelo neco okolo tech 8 Mbit ale bylo to vedle sebe na stole. muselo ale byt nastavenio na 36 Mbit rychlost. jde jeste nastavit na 54 ale pak to jede uplne bidně. další vec co jsem zpozoroval byla ta ze z niceho nic mi skakali pingy pri nezatizeni od 3 - 300 ms !! nevim čim to ale kdyz jsem prohodil AP s klientem tak to uz nikdy neudelalo..... poprve jsem mel za notasem klienta a po tom prehozeni to bylo Ok. tohle si nedovedu vysvětlit. V pondeli to vyzkouším venku na cca 2 Km. pak dám vedět........

Old Post 19.03.2004 v 20:34
gargyl je offline   Click Here to See the Profile for gargyl   Find more posts by gargyl   Click here to Send gargyl a Private Message   Click Here to Email gargyl     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hudra
Newbie

Registrován: 21.03.2004
Příspěvků: 6

Příspěvek č. 30 

__________________

Pokud neco chcete, nejdriv si rozmyslete co to je a jak se zeptat, ve state Mwamba je za kazdeho zastreleneho amatera odmena $10

Naposledy upravil Hudra 21.03.2004 v 12:10

Old Post 21.03.2004 v 12:00
Hudra je offline   Click Here to See the Profile for Hudra   Find more posts by Hudra   Click here to Send Hudra a Private Message   Click Here to Email Hudra   Visit Hudra's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Příspěvek č. 31 

Naposledy upravil Aldapo 21.03.2004 v 14:14

Old Post 21.03.2004 v 13:56
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
p.salek
Moderator

Registrován: 08.09.2002
Příspěvků: 641

Team Member: MOD

Příspěvek č. 32 

Tak me tak napadlo, ze by mozna slo vzit tsunami MP.11a SU a preflshovat to na BSU, protoze to je identickej hardware. Neco jako slo flashovat RG-1000 na AP-500.
Mate nekdo moznost to testnout???

Old Post 21.03.2004 v 15:44
p.salek je offline   Click Here to See the Profile for p.salek   Find more posts by p.salek   Click here to Send p.salek a Private Message   Click Here to Email p.salek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:53.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz