CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Praha 8 > Libeň, čtvrť Palmovka
12345678910
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
kuzba
Newbie

Registrován: 16.03.2003
Příspěvků: 1

Metropolitni sit Palmovka Příspěvek č. 49 

Ahoj

Bydlim Primatorska 41 coz je na takovym namesticku u hospody U jarolimku. Rad bych se pripojil do CZ free - Liben, jedna otazka jak je to tu s internetem? Rad se samozrejme budu spolupodilet na nakladech popripade mohu pripojeni k inetu zrealizovat.

Dik za Info Kuzba

Old Post 16.03.2003 v 18:56
kuzba je offline   Click Here to See the Profile for kuzba   Find more posts by kuzba   Click here to Send kuzba a Private Message   Click Here to Email kuzba   Visit kuzba's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marek_11
Newbie

Registrován: 30.03.2003
Příspěvků: 3

Příspěvek č. 50 

Ahoj,

taky bych se rad pripojil, bydlim U Balabenky 8 - coz je zhruba 500m vzdusnou carou od AP Stoupa88. Je timhle smerem (Vysocany) signal?
Jinak viditelnost ze strechy bude pocitam OK (jeste jsem tam nebyl), ale problem by asi byl s umistenim anteny a vedenim kabelu. Takze by me docela zajimalo, jestli by slo chytat signal s antenou umistenou za oknem? Je to druhe patro, Stoupu primo nevidim a nevim jak je to s temi odrazy... Sorry za lama dotaz, ale o Wi-Fi toho moc nevim! ))

Diky


Marek_11 (marek.rt@centrum.cz)

Old Post 24.04.2003 v 00:14
Marek_11 je offline   Click Here to See the Profile for Marek_11   Find more posts by Marek_11   Click here to Send Marek_11 a Private Message   Click Here to Email Marek_11     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alp
Junior Member

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 153

Příspěvek č. 51 

obavam se ze bez prime viditelnosti to nepujde.
alp

Old Post 24.04.2003 v 09:28
alp je offline   Click Here to See the Profile for alp   Find more posts by alp   Click here to Send alp a Private Message     Visit alp's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trew
Newbie

Registrován: 22.04.2003
Příspěvků: 1

Příspěvek č. 52 

Taky bych mel zajem pripojit se ke s88, bydlim Konselska 9, pokud mas antenu na strese tak bych mel mit primou viditelnost, ale je to zhruba 1600 metru, a kousek ode me je pripojen Virus, ale nevim ke komu.
Nemam o tehle technologii ani paru, ale 24 hodinovy pripojeni by se mi siklo, jen by me zajimalo jak je to stabilni a rychly treba na hry, internet a tak. ( Ne ze bych byl nejakej zavislak, ale znam par lidi s kterymi bych si treba v budoucnu rad neco zahral.

Trew

ICQ 21088980

Old Post 27.04.2003 v 10:20
Trew je offline   Click Here to See the Profile for Trew   Find more posts by Trew   Click here to Send Trew a Private Message   Click Here to Email Trew     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alp
Junior Member

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 153

Příspěvek č. 53 

napis mi nejakej foun do pmka, domluvime se. alp

Old Post 27.04.2003 v 21:52
alp je offline   Click Here to See the Profile for alp   Find more posts by alp   Click here to Send alp a Private Message     Visit alp's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Novacek
Newbie

Registrován: 28.11.2002
Příspěvků: 4

Liben Příspěvek č. 54 

Chtel bych postavit full AP v libni zastavku pred bulovkou tedy pod ni viz node in planing "na sypkem". strecha je moje takze na ni muzu dat co chci problem je ze ted se opravuje tak nevim kam az je videt. nejblizsi body jsou dole s88 tusim nejakych 800? metru a potom nahore v kozel taky zhruba tak daleko rad bych se spojil s obema a propojil tak tuto oblast pokud jiz neni. jelikoz nejsem technik uvitam kazdou pomoc. pri navrhu pripadne stavbe. rad bych take vedel jake sou moznosti pripojeni do internetu od techto dvou AP dekuji

Old Post 29.04.2003 v 20:39
Novacek je offline   Click Here to See the Profile for Novacek   Find more posts by Novacek   Click here to Send Novacek a Private Message   Click Here to Email Novacek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DuoBoris
Newbie

Registrován: 25.04.2003
Příspěvků: 15

Re Liben Příspěvek č. 55 

to Novacek:
Ahoj, jen pro tvoje info. Z monitoru jsem pochopil (jestli to teda chapu dobre), ze Kozla mas od sebe 729m, pak jsou dalsi priblizne severnim smerem.
S88 je dal, nejakych 1337m. Mrkni na to. Jinak drzim palce (jsem v ulici Nad Košinkou nejakych 200m? od tebe, bohuzel ne na primou viditelnost, tak nevim, jestli bych chytal tvuj signal).
DuoBoris

Old Post 30.04.2003 v 08:12
DuoBoris je offline   Click Here to See the Profile for DuoBoris   Find more posts by DuoBoris   Click here to Send DuoBoris a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Novacek
Newbie

Registrován: 28.11.2002
Příspěvků: 4

Liben Příspěvek č. 56 

No ja hodlam na strechu dat stozar nevim teda jak muze byt vysoky, a nebo pokud to neni nejak komplikovany mozna by se dal polozit kabel.. kdyz to jde na vinohradech proc by to neslo v Libni

Old Post 30.04.2003 v 12:13
Novacek je offline   Click Here to See the Profile for Novacek   Find more posts by Novacek   Click here to Send Novacek a Private Message   Click Here to Email Novacek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DuoBoris
Newbie

Registrován: 25.04.2003
Příspěvků: 15

Re Liben Příspěvek č. 57 

to Novacek:
Tak pokud by to slo (nejsem take bohuzel technik), tak se muzu jen zopakovat, ze drzim palce. Pokud bys chtel nejak pomoct, tak se ozvi (i kdyz jak rikam, odborne asi neporadim, ale na drzeni predmetu jsem fakt dobrej :-) .
Jeste jsem koukal, ze na monitoru je aktivni nod ViruS, ale jestli se da pripojit pres nej fakt nevim (na monitoru je zeleny).

Old Post 30.04.2003 v 13:02
DuoBoris je offline   Click Here to See the Profile for DuoBoris   Find more posts by DuoBoris   Click here to Send DuoBoris a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Novacek
Newbie

Registrován: 28.11.2002
Příspěvků: 4

Liben Příspěvek č. 58 

fine a uz mas na monitoru bod ? nenasel sem ho tak ho tam nekam udelej. at vim jak vysokej ten stozar mam delat a jesi chce jeste nekdo dalsi z tech modrejch flicku co sou okolo tak at se ozve

Old Post 01.05.2003 v 21:57
Novacek je offline   Click Here to See the Profile for Novacek   Find more posts by Novacek   Click here to Send Novacek a Private Message   Click Here to Email Novacek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marek_11
Newbie

Registrován: 30.03.2003
Příspěvků: 3

Příspěvek č. 59 

Old Post 01.05.2003 v 23:43
Marek_11 je offline   Click Here to See the Profile for Marek_11   Find more posts by Marek_11   Click here to Send Marek_11 a Private Message   Click Here to Email Marek_11     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DuoBoris
Newbie

Registrován: 25.04.2003
Příspěvků: 15

Re: Liben Příspěvek č. 60 

Old Post 02.05.2003 v 08:40
DuoBoris je offline   Click Here to See the Profile for DuoBoris   Find more posts by DuoBoris   Click here to Send DuoBoris a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alp
Junior Member

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 153

Příspěvek č. 61 

to se da resit i jinak. das k antene ethernet konvertor a pak tahnes jen utpecko a to muze byt 100metru, takze pohoda.

Old Post 02.05.2003 v 09:35
alp je offline   Click Here to See the Profile for alp   Find more posts by alp   Click here to Send alp a Private Message     Visit alp's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marek_11
Newbie

Registrován: 30.03.2003
Příspěvků: 3

Příspěvek č. 62 

Old Post 06.05.2003 v 00:19
Marek_11 je offline   Click Here to See the Profile for Marek_11   Find more posts by Marek_11   Click here to Send Marek_11 a Private Message   Click Here to Email Marek_11     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chykulayb
Newbie

Registrován: 27.03.2003
Příspěvků: 16

prispevek pro ALP: krizikova 117 Příspěvek č. 63 

zdravicko! muzeme nejak sejit na pive a promluvit ohledne instalace i-netu na krizikovu 117? muj mob: 603 347 626

diky!

s pozdravem,
boris

Old Post 06.05.2003 v 23:08
chykulayb je offline   Click Here to See the Profile for chykulayb   Find more posts by chykulayb   Click here to Send chykulayb a Private Message   Click Here to Email chykulayb     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gorak
Newbie

Registrován: 07.05.2003
Příspěvků: 1

Příspěvek č. 64 

Chtel bych se zeptat, zda-li to nejak jiz na Palmarne vypada? Je tam jiz aktivni AP? Mohu se pripojit? Bydlim na nam. Dr. V . Holeho.
Zatim jsem byl jen pasivnim clenem a doufal a daoufal a porad nic, tak se radsi zeptam .

Old Post 19.05.2003 v 08:22
Gorak je offline   Click Here to See the Profile for Gorak   Find more posts by Gorak   Click here to Send Gorak a Private Message   Click Here to Email Gorak     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:34.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345678910  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz