CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Praha 8 > Libeň, čtvrť Palmovka
12345678910
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
parsley
Newbie

Registrován: 28.04.2004
Příspěvků: 2

WiFi Na Zertvach - specha Příspěvek č. 97 

Ahoj chci se pripojit.
moje souradni jsou roh ulice Na Zertvach a Vacinova
mam notesa s integrov. Wifi
chytam nejakou sit 3o3o nebo tak nejak, ale nemuzu se k ni pripojit asi to bude neco z televize Prima

Prosim poradte na koho se muzu obratit, jak se pripojit a na kolik to prijde. Diky Aho R

Old Post 24.08.2004 v 23:14
parsley je offline   Click Here to See the Profile for parsley   Find more posts by parsley   Click here to Send parsley a Private Message   Click Here to Email parsley     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NOSEEME
Junior Member

Registrován: 17.03.2004
Příspěvků: 114

Re: WiFi Na Zertvach - specha Příspěvek č. 98 

Old Post 25.08.2004 v 07:15
NOSEEME je offline   Click Here to See the Profile for NOSEEME   Find more posts by NOSEEME   Click here to Send NOSEEME a Private Message   Click Here to Email NOSEEME     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ChainsaW2
Newbie

Registrován: 15.09.2004
Příspěvků: 1

Moznost pripojeni v Pristavni Příspěvek č. 99 

Cau lidi,
nevite prosim nekdo, jestli existuje moznost pripojeni
v ulici Pristavni.

S Wifi zacinam, takze budu vdecny za kazdy comment,
radu ci informaci.

Vitan

Old Post 09.09.2004 v 09:46
ChainsaW2 je offline   Click Here to See the Profile for ChainsaW2   Find more posts by ChainsaW2   Click here to Send ChainsaW2 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lolek-praha
Newbie

Registrován: 21.12.2002
Příspěvků: 7

Thumbs up LOLEK všema směry Příspěvek č. 100 

Naposledy upravil lolek-praha 20.09.2004 v 19:42

Old Post 20.09.2004 v 19:37
lolek-praha je offline   Click Here to See the Profile for lolek-praha   Find more posts by lolek-praha   Click here to Send lolek-praha a Private Message   Click Here to Email lolek-praha   Visit lolek-praha's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joply
Newbie

Registrován: 15.09.2004
Příspěvků: 3

Připojení ul. Braunerova, Praha 8 Libeň Příspěvek č. 101 

Chtel jsem se zeptat co si mam koupit za WiFi kartu, nebo jestli si mam koupit nejaky AP. Rad bych se pripojil na CZFree, ale jaksi chybi exp. Tak jestli nekdo mate naladu tak mi muzete poradit DIKY.

Old Post 02.10.2004 v 18:14
Joply je offline   Click Here to See the Profile for Joply   Find more posts by Joply   Click here to Send Joply a Private Message   Click Here to Email Joply     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JKLIR
Unreal][
zastupce cloudu 10.32


Registrován: 17.09.2004
Příspěvků: 1140

Team Member: MOD

User is Mapper

Thumbs up lol Příspěvek č. 102 

lol

__________________

Old Post 03.10.2004 v 09:36
JKLIR je offline   Click Here to See the Profile for JKLIR   Find more posts by JKLIR   Click here to Send JKLIR a Private Message   Click Here to Email JKLIR   Visit JKLIR's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snasa
Newbie

Registrován: 25.09.2004
Příspěvků: 1

Post AP SF2 Příspěvek č. 103 

Zdravim, rad bych se pripojil v ulici Voctarova 18, mam na dohled sf2, ale signal se mi nedari, chytit. Chodil jsem s NB okolo Palmovky zachytil jsem CZFree.Net.djdodo-okr, ktery je penkne daleko, ale sf2 jsem proste nechytil ani primo pred budovou Novakovych 2.
Je to APecko funkcni ?
Jak mam dal postupovat kdybych ten signal prece jen mel ?
Dik za radu, Snasa

Old Post 06.10.2004 v 11:44
snasa je offline   Click Here to See the Profile for snasa   Find more posts by snasa   Click here to Send snasa a Private Message   Click Here to Email snasa     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NOSEEME
Junior Member

Registrován: 17.03.2004
Příspěvků: 114

Re: AP SF2 Příspěvek č. 104 

Old Post 06.10.2004 v 15:56
NOSEEME je offline   Click Here to See the Profile for NOSEEME   Find more posts by NOSEEME   Click here to Send NOSEEME a Private Message   Click Here to Email NOSEEME     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jejeer
Newbie

Registrován: 19.10.2004
Příspěvků: 1

pripojeni + dotaz Příspěvek č. 105 

Ahoj,
koukal jsem na mapu a (esli sem dobre koukal)
tak by mel byt nejaky FULL AP blizko Kovanecke kde bydlim.
Je to stale aktualni? Bylo by mozne se pripojit?

dik moc
jejeer

Old Post 19.10.2004 v 14:26
jejeer je offline   Click Here to See the Profile for jejeer   Find more posts by jejeer   Click here to Send jejeer a Private Message   Click Here to Email jejeer     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NOSEEME
Junior Member

Registrován: 17.03.2004
Příspěvků: 114

Re: pripojeni + dotaz Příspěvek č. 106 

Old Post 19.10.2004 v 16:24
NOSEEME je offline   Click Here to See the Profile for NOSEEME   Find more posts by NOSEEME   Click here to Send NOSEEME a Private Message   Click Here to Email NOSEEME     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thedobrovod
Newbie

Registrován: 13.11.2003
Příspěvků: 2

Question Mám signál? Příspěvek č. 107 

Old Post 31.10.2004 v 17:51
thedobrovod je offline   Click Here to See the Profile for thedobrovod   Find more posts by thedobrovod   Click here to Send thedobrovod a Private Message   Click Here to Email thedobrovod     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NOSEEME
Junior Member

Registrován: 17.03.2004
Příspěvků: 114

Re: Mám signál? Příspěvek č. 108 

Naposledy upravil NOSEEME 01.11.2004 v 17:45

Old Post 01.11.2004 v 16:22
NOSEEME je offline   Click Here to See the Profile for NOSEEME   Find more posts by NOSEEME   Click here to Send NOSEEME a Private Message   Click Here to Email NOSEEME     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joe_milionar
Newbie

Registrován: 29.09.2004
Příspěvků: 1

Bude to he fungovat? Příspěvek č. 109 

Zdravim, potreboval bych vedet, jestli tohle konkretni HW reseni bude fungovat, popr jestli doporucite neco jinyho. Chtel bych se pripojit na AP Land (jakuba), vzdalenost cca 1200m, viditelnost dobra. Ode me je kousek AP Lolek, ale bohuzel on je schovanej za barakama, takze na nej nevidim. Antenu dam v poho na strechu, ale problem jev tom, ze bydlim v 1.PATRE!!! a nademnou jsou jeste 2 patra + puda a pak teprve komin na kterej hodim tu antenu.
Navrhuju tohle:
Antena: MMDS sito na vicku od downconverteru napsano 32dB, ten jsem samozrejme vyhodil a hodlam ho nahradit Al jeklem
Kabel: pocitam cca 20-25m a to je ten problem bud Aircom+ nebo RLA-10
Karta: Z-com Xi-626
+ bleskojistka. Jde mi o to, abych nenakoupil kabel cca 1500 a sitovku cca 1400 a pak ejhle ono to nebude fakcit.
Dekuju moc za jakekoliv rady a pripominky

Old Post 26.12.2004 v 23:53
Joe_milionar je offline   Click Here to See the Profile for Joe_milionar   Find more posts by Joe_milionar   Click here to Send Joe_milionar a Private Message   Click Here to Email Joe_milionar     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lolek-praha
Newbie

Registrován: 21.12.2002
Příspěvků: 7

Re: Bude to he fungovat? Příspěvek č. 110 

Old Post 28.12.2004 v 05:36
lolek-praha je offline   Click Here to See the Profile for lolek-praha   Find more posts by lolek-praha   Click here to Send lolek-praha a Private Message   Click Here to Email lolek-praha   Visit lolek-praha's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NOSEEME
Junior Member

Registrován: 17.03.2004
Příspěvků: 114

Re: Bude to he fungovat? Příspěvek č. 111 

Naposledy upravil NOSEEME 29.12.2004 v 04:36

Old Post 28.12.2004 v 08:59
NOSEEME je offline   Click Here to See the Profile for NOSEEME   Find more posts by NOSEEME   Click here to Send NOSEEME a Private Message   Click Here to Email NOSEEME     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thedobrovod
Newbie

Registrován: 13.11.2003
Příspěvků: 2

Nevíte někdo co je za AP "linksys" Příspěvek č. 112 

Nevíte někdo co je zač AP s názvem "linksys"? Chytám ho na PDA (max 400m) mezi Vosmíkových a Kašparovým náměstím a zdá se býti zdarma... teda aspoň jsem se připojil.

Old Post 17.01.2005 v 19:49
thedobrovod je offline   Click Here to See the Profile for thedobrovod   Find more posts by thedobrovod   Click here to Send thedobrovod a Private Message   Click Here to Email thedobrovod     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:52.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345678910  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz