A nasel jsi nekde v cem je tenhle lepsi, nebo co opravuje? :O
Ja jsem tu ten driver od intersilu mel (XP), ale vysledne mi to nic moc nezlepsilo (respektive pokud ano, tak jsem to nezaregistroval), akrorat mi nesel AP browser po WLAN Utility, tak jsem to vcera vratil zpet. :-/
Existujou nejaky u nas realny duvody, proc to instalovat?
Povedlo se nekomu z vas do ty karty naladovat i primarni firmware? Me jen sekundarni, takze mam konfiguraci primarni 1.0.7 a sekundarni 1.5.6. Zatim to davam do RAMky. Zkousel to nekdo naladovat do ROMky? Mam to zkouset? Nebo ne?
Tento fimware je urcen pro nahrani do pameti RAM a ne do pameti flash. Primarni fw se mi do pameti take nepodarilo nahrat, udajne to neumi prism2_srec.
Testutil take zahlasi chybu.
Nicmene pod win XP se nahraji oba fw, pokud se povoli nahrani fw z dll souboru pri nahrani noveho ovladace, z ktereho byl tento fw vytazen.
tak jsem zjistil, kdyz pripojuju HW apecko jako klient (mod klient) k linuxovemu AP s hostap ze to jede jen v jednom smeru - od linuxAP skrz klient AP do koncove stanice, zpet ne. Duvodem je, ze ta klient stanice posila WDS frame tomu linuxovemu AP kde zrejme predava MAC adresy tech pocitacu co jsou za tim - aby to vlastne bridgovalo. Ale s tim starym firmwarem s bugou to nejde, takze to potrebuju flashnout na novejsi. Mam
Jan 1 00:45:03 bedekr2 kernel: PCI: Found IRQ 9 for device 00:0f.0
Jan 1 00:45:03 bedekr2 kernel: hostap_pci: Registered netdevice wlan0
Jan 1 00:45:03 bedekr2 kernel: wlan0: NIC: id=0x8013 v1.0.0
Jan 1 00:45:03 bedekr2 kernel: wlan0: PRI: id=0x15 v1.0.7
Jan 1 00:45:03 bedekr2 kernel: wlan0: STA: id=0x1f v1.3.6
Jan 1 00:45:03 bedekr2 kernel: wlan0: Intersil Prism2.5 PCI: mem=0xd6102000, irq=9
Nemate to nekdo uz nekde vypreparovany, abych se s tim nemusel srat, nebo kdyby se mi to nepovedlo vypreparovat? Je to docela nnutny, chtel bych napsat minihowto (ala success story) o tom jak to rozchodit pro ostatni aby tohle slo, delam to pro 3 lidi (=3 nezavisle lokace) co potrebuji pripojit sit a nemuzou tam mit linuxovy plnotucny router.