Prosim kdo mate kontakt na nejakou firmu co vyrobi stozar na zakazku, ono v podstate pujde o 4m trubku 75 - 80 mm v prumeru a k tomu sroubovaci packy na pridelani ke zdi, plus jeste nejake vylozniky podle vykresu v CADu ... ale potreboval bych to aby to bylo bud pochromene nebo zarove pozinkovane .... takze pokud nekdo znate nebo jeste lepe uz jste si nekde nechali delat stozar a muzete doporucit, tak budu velice vdecen. Diky
- development
- freenet, education
Ja dělam přímo ve strojírenské výrobě takže si konzole, stožáry atd. dělám přesně na míru. Případně to dávám jednomu známému ještě žárově pozinkovat - galvanický pozink stojí za.... Myslím že stačí když zavoláš na nějakou zámečnickou firmu v Tvém okolí a zeptáš se jestli dělají i normálně pozink (aby Ti to nemuseli někam daleko vézt pozinkovat jen zvláš? pro Tebe a neplatil jsi extra příplatek).
Tak šlo by to. Akorát se mi takové "hovado" nechce balit a posílat poštou a vůbec se mi moc nechce něco ještě balit a posílat poštou. By jsis pro to musel přijet ke mě tzn z Jíčina do VS. Sice extra sortiment materiálu moc nemáme (trubky menších rozměrů na ty výložníky), ale snad by se tam něco takového našlo. Kdyžtak mi pošli na email ten nákres pokud možno spíš v pdf, protože CAD nemám instlý na svém PC.
Bych se na to v pondělí podíval a řekl cenu, protože o cenách materiálu nemám šajnu a taky bych se zeptal na pozink.