Nemate nekdo doma prebytecny case, aby mel vzadu 7 pozic na eventuelni pci/agp ... jinak je to asi jedno ... chystam se jej rozrezat do racku ... potrebuji totiz dostat pc do 40cm hlubokeho racku ... tudiz chci udelat jen torzo drzici desku ... a zdroj ... nebude tam disk ani fdd ani cd-rom ...
diky
P.S.: kdyby byl nekdo blizko Noveho Jicina ... tim lepe dojel bych si ... diky
- development
- freenet, education
ahoj, za A, jsem z moravy takze odvoz z Phy by byl docela masaz (cena) no a za B, sem koupil bezny ATX v kramu za litr a uz rozrezal .... ted cekam na desku a procak ale jinak dikes
- development
- freenet, education
- aby se cele pc vlezlo na 250 mm policku do 40 hlubokeho racku
- aby melo 5 - 6 PCI pristupnych z predu case (racku)
- aby to melo power + reset z predu
- aby to melo zdroj z predu
- netreba cd-rom, hdd, fdd (bude CF)
- aby deska jen tak nelezela na polici ale byla kryta atd ...
nasel jsem kde co ... ale nakonec vyhrala myslenka ... vzit "prdel" obvykle ATX a tim mit pozice na PCI , desku pro board, a chyt zdroje ... tudiz sem cely case prezezal cca 30 cm od zadku .... tim vzniklo to co jsem chtel .... cely case i s 350 W zdrojem fortron me vysel na litr ... pilky do primocarky asi na stokorunu ... a pak uz jen prace ... brusny papir ... spray ... a je to .... je to vlastne case otevreny jen ze strany kde se prirazi ke stene racku ...
az bude hotovo, namontovano, dodam fota
- development
- freenet, education
aha sic sem myslel jestli by mi SAMELEON nenafotil ty minitower ale to je jedno, ty tvoje fotky sem dej take protoze ja montuju apcka a zajimalo by me jak to vypada u tebe protoze ja to mam dosti prasacky :P , 2 sameleon: dodas tedy foto?
jo fotek kde jsou apecka vyrovnane na policich v racku tech mam dost ... defakto v kazde dedine kde je vetsi uzlovy bod je bud 12 nebo 15 U .. ve meste i dve 15U na jednom ... na CE i tri 12U, 12U , 15U
- development
- freenet, education