Uz jsem to sice jednou jako pripominku psal, ale zatim mi stale chybi u funkcnich bodu (street) informace o uzlu: SSID, adresa a podobne. Jsou sice nekde v konferenci, ale mohly by byt rovnou v mape jako dalsi info polozka. Tedy nejenom poloha a kam koukaji anteny, ale take jak se k nemu pripojit. Samozrejme, pokud je uzel verejny.
minos > co se týče street bodů, klient si může nastavit essid ANY a další konfigurace probíhá automaticky, takže tady problém nevidím. Informaci o essid do budoucna u street bodů pravděpodobně zavedeme.
Ma na ty mape bejt porad pozadova ortofotomapa? Me to nechodi v Linksu a to jsem zkousel ted. Pred asi 14 dny jsem zkousel
Mozillu, konqueror a dalsi a tam to taky nechodilo. Ma nekdo nejakej navod s jakym nastavenim a v jakejch prohlizecich se to da rozchodit?
1) musis bejt registrovan a prihlasen
2) musis kliknout na grind on, pokud se tam to tlacitko objevi
3) asi by ti mely fungovat cookies
nicmene po tomhle postupu to pak bud funguje, nebo nefunguje, nezavisle na prohlizeci. ja pouzivam mozillu a stalo se mi, ze mi to nekde podklad nezobrazilo a kdyz se ho to rozhodlo nerobrazit, tak bohuzel zadny z mych pokusu na rozchozeni nevysel. stejne problemy jsou i v ie. pokud nekdo prisel na spolehlivy postup jak ortomapu rozjet, tak sem s nim. nekdo tu nekam psal ze obcas pomaha pomaha smazat cookies, nemam to overene, ale muzes to zkusit.
jenik> bez zobrazene ortomapy najdes polohu na umisteni sveho node jen velmi obtizne.
Navrhuji zavest na mape navod, na ktery by byl odkaz z titulni stranky monitoru. V nem by byl popis jak se to ovlada, ze barvicky smej menit jenom vybrani, jaky musi byt prohlizec a jake nastaveni aby to chodilo.