Ahoj lidi, chtěl bych se připojit a nevim kam a jak došáhnu... bydlim na Stochově přímo na náměstí a ze střechy vidim Rozdělovský paneláky... Heeeeeeeeeeellp...
.... tak zacinam bejt skeptickej... :(
tady se mi nigdo krome Jenika neozval a na toho nevidim...
a nevim esli na 8km dostriknu na MrX111 ... :( ten asi taky umrel
Takze zkousim zkontaktit nejaky lidi na lokal a paxe treba slozit na nejakou konektivitu... ale zajem je slabej... :(
No este chvili a uz budu asi fakt nas...
Neblbni ani Řím nepostavili za den. Navíc máš tu výhodu, že u Tebe je na dostřel MrX111, který na CZFree asi dost sere, ale alespoň má rozjetý AP na který nejspíš vidíš a máš tak možnost netu za pár babek.
Co mám říkat já? Kladno jako na dlani a nakonec budu rád, když se nám podaří připojit Buštěhrad na Prahu. (A to ještě jen díky tomu, že na konci Prahy mám možnost firemní konektivity.)
bohuzel musime pockat , az se dodela nebo zprovozni bunka krocehlavy
bunka centrum je ready a ceka na pripojeni ostatnich bunek a je pripravena ke komunikaci
bunka rozdelov je asi taky v nejakym stavu ale asi moc nekomunikuje
centrum do rozdelova je pres milanaK.
milan ma otocen svuj hw na nas a hw na rozdelov mu dodal mrx111 tj, mrx111 potreboval nasi konektivitu.
sadim se ze az bude mit cr tak to zrusi
no nic.
venku je asi pekelna zima, tulip ma jenom temp: 9 (CPU). huh
snad nenastydne
Od Rakovníka...
Nevím jestli jste kontaktovali toho kámoše v Novém Strašecí má nick pns má snad možná i vybudované AP nevím přesně.Pokud by se to Vám povedlo přidají se určitě další zájemci a pak by jste mohli dělat i okolí .
.. coby... MRX mě má na háku, do Rozdělova nedotřelim a pomalu se snažim sehnat někoho do lokálu... zatim je nás asi 5-6.
Možná, že dopadne dobře mikrovlna na MÚ a my se na nic přiživíme...
.. jinaxem mrtvej... :(
..už sem psal, že do Kačice vidim f pohodě.. ale na Kladno ani omylem... :( Nevim esli to bylo tim oparem nad lesama, nebo že je to 8km, ale ani s teleobjektivem sem neměl šanci něco vidět... :(
a to ADSL je pjekně drahý a zatim ho na Stochově neprodávaj... takže asi tak...
Hele lidi
chystáte se někdo ve středu na ten sraz klfree v tom Harlequinu? Jestli má cenu tam vůbec jezdit, protože z nás na Kladno stejně nikdo nedostřelí a na kraji Kladna je mrx111 a ten nás má na háku. Na druhou stranu se chystám na OpenWeekend v Praze, v neděli tam má přednášku Deu a je tam i něco o zabezpečení bezdr. sítí.
Já tam rozhodně jedu, možná by se stálo za to domluvit a jet tam nějak hromadně.
mapka. sorry je to ted dost pomaly , mam pretizeny server, ale co nahraju vsechny data ze zaloh na pole, tak se to zlepsi.
ted momentalne je to lepsi
vecer pustim zase nejaky kopirovani
a zitra skusim nandat posledni dve pasky
pak to bude rychlejsi
pri standartne vytizenym serveru se mapa generuje tak za 3-5 sec
to uz docela jde , kdyz vezmu v potaz ze je to velyke jako sfina ).