Velice se primlouvam za nejaky dokumentacni video. Pokud mozno kvalitni! Tzn. mikrofon na tricku a nejmene dve kamery. Jedna na celkove zabery a druha na detaily.
V praze uz se tomu venuje docela dost lidi, takze je moznost se nekde priucit, ale zacina se to rozjizdet i na venkove a tam to vetsinou tahnou osamoceni nadsenci. Dostatecne kvalitni video je pro tyto lidi myslim velkou pomoci.
L.
BTW: Vsechny takoveto Workshopy (na dostatecne urovni) by se meli zaznamenavat pro mimoprazske, snad bude nekdo ochotnej prispet komunite zapujckou kamer, nebo primo natocenim a strizenim, pr. vypalenim na CD.
Mensi dodatek: Veskere podrobne informace: co prinest, co obstarat, co se PRESNE bude delat se tu do pondeli objevi. I s fotodokumentaci.
2lazna: pokusime se to promyslet, nejakou kameru bych vypujcit mohl, ale nemam s tim zkusentosti. Pokusim se, ale nic neslibuji. Kazdopadne video howto o vsech dulezitych vecech by zapotrebi bylo. Ale lepsi mi prijde natocit to primo pro tento ucel a ne na workshopech.
Také se rád zúčastním. Měl bych navíc zájem i o koupi materiálu, určitě bych s tim zabil mnohem víc času, než když mi to koupíte vy, takže tuto nabídku vřele vítám.
Budu mít zájem o výrobu směrové antény.
Zbytek domluvíme přes ICQ, moje je 97444830.