Jsem z Krupky, v Teplicích jsem zaměstnán. Vidím perfektně na Doubravku. Právě sonduji trh na možnost nákupu karet XI-626. Uvidíme, třeba se mi povede něco rozjet. Potřeboval bych nějaké legální připojení na min. 128kb, nevíš o něčem? Bezdrát už bych rozjel ...
Zdravím... dělám pro Rakovník a zatím ještě nám to tady neběhá,ale už to bude. Co chci říct.. Znal bych dalšího zájemce co bydlí vedle Duchcova (Jeníkov) a určitě by byl zájem z jeho strany ,já ho budu kontaktovat brzy a už jste 3 .-)) Já vím málo,ale alespon něco.
Tak at se daří
V Rakovníku přislíbená účast zatím 15 lidí pokud to pojede rychle to bude přibývat. Tak čau
Jo a byl by to možná i dobrý bod pro AP,jenže ne na Teplice spíš Duchcov a okolí.
jsem z novosedlic. zajimalo by me co to je CZfreeNET
a mozna ze bych mel zajem se do toho pustit jen mi prosim vas nekdo vysvetlete co to secko obnasi...
Ahoj
Jsem z Bystřice mam výhled na Šanov a Boží prst možná i Krupka-Vrchoslav ale je to daleko :-( a mam zajem na spojení.
Chystáme se vybudovat kabelovou sít s kámošem (cca 40m) a pak k dalšímu bezdrátem (cca 350m).
Zorg
Reklama:
Hrajeme Tactical Ops a pořádáme 1x za 14 dní Lan Párty
účast cca 8-10Lidí pravidelně. Kdo máte zájem z Teplic a okolí, kontaktujte mě, zašlu podrobnosti.
v posledni dobe se mne ptalo nekolik lidi na stav FreeNet v Teplicich. Musim tedy uvest na pravou miru, ze vetsinu casu travim v Praze. V Tce se vyskytuji prevazne o vikendu a tedy v tomto case se jsem schopen venovat budovani site.
Nevim o tom, ze by nekde v okrese Teplice neco jako FreeNet fungovalo - v pripade, ze se mylim, tak mne opravte.
Soucasne navrhuji, v pripade, ze je zde dostatecny zajem, se nekdy sejit probrat predstavy a moznosti jednotlivych ucastniku. Jak se divam do kalendare, tak jako mozny termin se mi zda predvanocni vikend 21.,22. ? Jak to kdo vidite ?
Ahoj
ja bych mel zajem, i kdyz spis pouze informativni pac duchcov je trochu stranou a nedokazu si uplne predstavit ze bych "koukal" na doubravku....
22.12.02 mam cas