d4d1k
Newbie
|
WRAP-2E / Voyage Linux / NewCS v1.17 RC10 / Phoenix |
Příspěvek č. 1 |
Ahojky, asi to sem přímo nepatří, ale snad mě neukamenujete a někdo mi poradí... Udělal jsem si doma z WRAPu-2E domácí AP a cardserver na sdílení cryptoworksové karty. Ve WRAPu mi běží Voyage Linux (distro založený na Debianu určený pro WRAPy) a rozjel jsem na něm poslední verzi cardserverového programu NewCS v1.17 RC10.
Vše včetně AP a cardshasharingu chodí v pohodě, až na jediný zásadní problém. Pokud mám čtečku cryptoworksové karty- Phoenix připojenou k /dev/ttyS0 (COM1) během zapnutí a nabíhání WRAPu, tak se WRAP vůbec nerozjede (ani neodpovídá na ping). Pokud Phoenixe připojím k již nastartovanému WRAPu a spustím cardserver, tak vše funguje jak má. Problém je v tom, že po výpadku proudu WRAP nenastartuje a musím ručně odpojit čtečku, zapnout WRAP, počkat až naskočí a pak připojit čtečku, což bych rád obešel.
Nenapadá někoho řešení? Neřešil jste někdo podobný problém?
Zkoušel jsem již vše možné, ale marně. Myslím si, že když při nabíhání zjistí přítomnost nějakého zařízení na /dev/ttyS0, myslí si že je to terminál a čeká na příkazy. Ale taky to může dělat něco jiného... Je cesta jak to obejít?
|