Chtěl jsem se zeptat, zda nekdo netusi, jestli je v CR legalni 40mhz pasmo pro "enko" pro dosazeni teoretickych 300Mbit ...vim ze napriklad v modu turbo, ktery taky zabira dva kanaly toto povoleno neni. Ale nejsem si jist jak je to u tohoto standartu. Při prvnim zkouseni na stole to umi se 2 antenama na kazde strane a pri tomto "HT extension" v bandwidth testu cca 110Mbit fullduplex...220 v jednom směru..A to uz by byl nadherny spoj) , snad i legalni
V žádném VO jsem neviděl vypsaná kanálování. Ani pro 2.4 - 5 (VO-R/12/08.2005-34) ani pro 10G (VO-R/14/12.2006-38).
Je to zmíněno v normě EN301893, kde je na stránce 19 zobrazená kanálová maska, ze které asi (nejsem zas takový odborník) vyplývá šířka kanálu 20MHz. Jenže VO se na tohle odkazuje pouze pro "technologii potlačení rušení", nikolik pro požadavek kanálování.
Je to možná nemorální, ale rozhodně legální. Čím se liší jeden 40MHz kanál od dvou 20MHz vedle sebe? Kromě toho, že to asi dobře nepojede ničím ...
Ty pásma jsou prostě ISM (industrial, scienfic, medical), co si tam kdo pustí je jeho věc (krom povolených ERIP, či spektrální hustoty, atp). Pak bys asi nevysvětlil existenci kamer, co používají ve 2.4GHz pouhé tři kanály a to analogově ...
edit: tento post neberte vážně, zjevně jsem kecal.
A teď: jsme naivní, blbí, nebo je něco prohnilého jinde? Teď v tom mám guláš. A ještě bych asi měl odvolat, co jsem odvolal, jelikož mám možná pravdu, což jsem si myslel včera, ale dnes ráno ne, kdežto dnes navečer opět ano ...