CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > Metodika správného nastavení výkonu Wi-Fi Prism 2.5 pod Linux/HostAP.
12345678
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Re: TO NEDAVA SMYSL Příspěvek č. 97 

Old Post 29.05.2004 v 18:32
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JANCZ3RT
Newbie

Registrován: 09.03.2004
Příspěvků: 57

TAKZE NEMAM SANCI TO ZTLUMIT NA 20DB? Příspěvek č. 98 

To je teda v prcicich. Nemuzu teda bezet na 20dB.

__________________

JANCZ3RT - HE WHO KNOWZ - JANCZ3RT

Old Post 29.05.2004 v 20:57
JANCZ3RT je offline   Click Here to See the Profile for JANCZ3RT   Find more posts by JANCZ3RT   Click here to Send JANCZ3RT a Private Message   Click Here to Email JANCZ3RT   Visit JANCZ3RT's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JANCZ3RT
Newbie

Registrován: 09.03.2004
Příspěvků: 57

JAK TO DELAJ TREBA AP Příspěvek č. 99 

Jak je teda mozny mit 20dB s 24dB anebo 30 dB antenou?

__________________

JANCZ3RT - HE WHO KNOWZ - JANCZ3RT

Old Post 29.05.2004 v 21:01
JANCZ3RT je offline   Click Here to See the Profile for JANCZ3RT   Find more posts by JANCZ3RT   Click here to Send JANCZ3RT a Private Message   Click Here to Email JANCZ3RT   Visit JANCZ3RT's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldapo
Senior Member

Registrován: 20.12.2002
Příspěvků: 1018

Re: JAK TO DELAJ TREBA AP Příspěvek č. 100 

Old Post 29.05.2004 v 21:12
Aldapo je offline   Click Here to See the Profile for Aldapo   Find more posts by Aldapo   Click here to Send Aldapo a Private Message   Click Here to Email Aldapo     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lord DIABLO
Senior Member

Registrován: 29.03.2003
Příspěvků: 729

Příspěvek č. 101 

Old Post 01.06.2004 v 23:44
Lord DIABLO je offline   Click Here to See the Profile for Lord DIABLO   Find more posts by Lord DIABLO   Click here to Send Lord DIABLO a Private Message   Click Here to Email Lord DIABLO     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Neologic
Newbie

Registrován: 28.03.2004
Příspěvků: 5

Příspěvek č. 102 

Zdar vsem,
chci podekovat STAY D za natocene video o regulaci. Moc mi to pomohlo a nyni uz reguluju taky :-). Takze vsem kdo nevi jak regulovat at si to video urcite stahnou.

Jo ten vzorecek:
(zisk karty + anteny)/2 =< 10dB
Je ok, ale nemelo by se to delit 2.44?Tech 10dB je na 1Mhz a wifi ma 2.44Mhz, ne?

Old Post 02.07.2004 v 22:00
Neologic je offline   Click Here to See the Profile for Neologic   Find more posts by Neologic   Click here to Send Neologic a Private Message   Click Here to Email Neologic     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lord DIABLO
Senior Member

Registrován: 29.03.2003
Příspěvků: 729

Příspěvek č. 103 

Old Post 02.07.2004 v 22:45
Lord DIABLO je offline   Click Here to See the Profile for Lord DIABLO   Find more posts by Lord DIABLO   Click here to Send Lord DIABLO a Private Message   Click Here to Email Lord DIABLO     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Neologic
Newbie

Registrován: 28.03.2004
Příspěvků: 5

Příspěvek č. 104 

Old Post 02.07.2004 v 23:49
Neologic je offline   Click Here to See the Profile for Neologic   Find more posts by Neologic   Click here to Send Neologic a Private Message   Click Here to Email Neologic     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stay d
Mafián
zastupce cloudu 10.40


Registrován: 04.10.2002
Příspěvků: 1428

Team Member: MOD

User is Mapper

Příspěvek č. 105 

To se mi snad zdá, kdo sem zatáhl ten vzorec ? Co to je to "/2" ?
nebo ještě lépe 2,44 nebo 2,4 ? Asi jsem něco zaspal ne jinak doufám, že spím, protože to je moc špatnej sen, zatahovat sem tenhle "unikátní" vzoreček. :(

__________________

Old Post 05.07.2004 v 21:04
Stay d je offline   Click Here to See the Profile for Stay d   Find more posts by Stay d   Click here to Send Stay d a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
=PJ= Azzie
Pekelník

Registrován: 16.06.2003
Příspěvků: 1941

Příspěvek č. 106 

__________________

OUT OF SERVICE

Naposledy upravil =PJ= Azzie 06.07.2004 v 10:13

Old Post 06.07.2004 v 09:54
=PJ= Azzie je offline   Click Here to See the Profile for =PJ= Azzie   Find more posts by =PJ= Azzie   Click here to Send =PJ= Azzie a Private Message   Click Here to Email =PJ= Azzie     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Neologic
Newbie

Registrován: 28.03.2004
Příspěvků: 5

Příspěvek č. 107 

Ten vzorec byl od lord DIABLO.Sorry je to fakt hodne velka kravina a musel sem bejt fakt mimo kdyz jsem rekl ze je ok.

Old Post 17.07.2004 v 11:22
Neologic je offline   Click Here to See the Profile for Neologic   Find more posts by Neologic   Click here to Send Neologic a Private Message   Click Here to Email Neologic     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lord DIABLO
Senior Member

Registrován: 29.03.2003
Příspěvků: 729

Příspěvek č. 108 

Old Post 17.07.2004 v 12:57
Lord DIABLO je offline   Click Here to See the Profile for Lord DIABLO   Find more posts by Lord DIABLO   Click here to Send Lord DIABLO a Private Message   Click Here to Email Lord DIABLO     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FilipM
Newbie

Registrován: 14.06.2004
Příspěvků: 4

TXPOWER Příspěvek č. 109 

Mám takový problém pokud chci nastavit výkon karty txpower a cislo z registru. Tak mi karta napise

ERROR for wireless request "Set TX Power" (8B26)
SET failed on device wlan0, Operation not supported.

Mam spatnou kartu nebo firmware ci hostap.

Firware mam posledni: tak nevim cim to

Old Post 23.07.2004 v 18:35
FilipM je offline   Click Here to See the Profile for FilipM   Find more posts by FilipM   Click here to Send FilipM a Private Message   Click Here to Email FilipM   Visit FilipM's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Neologic
Newbie

Registrován: 28.03.2004
Příspěvků: 5

Regulace Příspěvek č. 110 

Zdar lidi,

mam takovej dotaz mam kartu XI-626 a 5m pigtail(utlum cca 3,5 db) a antenu PAN-10(zisk 10db).Podle navodu ve fagu by melo stacit kartu nastavit na vykon 3dbm/1Mhz, ale ve skutecnosti jsem ji musel nastavit na -14dbm/1Mhz abych se dostal do limitu.Nevite nekdo cim to je?

diky

Old Post 27.07.2004 v 16:56
Neologic je offline   Click Here to See the Profile for Neologic   Find more posts by Neologic   Click here to Send Neologic a Private Message   Click Here to Email Neologic     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pepicek12
Newbie

Registrován: 31.08.2004
Příspěvků: 14

tak jsem to tu pročetl 2 a mám s toho hlavu jak patraci balon .... Příspěvek č. 111 

muže mi to někdo shrnout mam debiana na nem 626 to jak jsem se docetl zde ma default vykon 15 db k tomu mam kabel co má utlum 4,7 db a antenu Pacific Wireless PW-24 se ziskem 24 db takze na karte mam nastavit vykon neco kolem - 18 jo pochopil jsem to správně

Old Post 31.08.2004 v 17:20
pepicek12 je offline   Click Here to See the Profile for pepicek12   Find more posts by pepicek12   Click here to Send pepicek12 a Private Message   Click Here to Email pepicek12     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaha2x
Junior Member

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 246

Re: TXPOWER Příspěvek č. 112 

Old Post 01.09.2004 v 07:39
jaha2x je offline   Click Here to See the Profile for jaha2x   Find more posts by jaha2x   Click here to Send jaha2x a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:18.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12345678  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz