pocitam kamo,ze jsi jen rypal,ktery stejne nic nekoupi a nemyslis to spatne???
Je to pochopitelne na czfree aktualnejsi,na mem webu to ihned opravim.
Vsem se timto omlouvam za haluz...
Nechci do nikoho rypat, jen me pomerne dost nastvalo,kdyz jsem kouknul na tvoje stranky cznet.cz kde byla cena 1900 ,tak ti volam,ze bych ji vzal a ty mi reknes,ze uz stoji 2000. Ze jsi to napsal do czfree.no to me prijde neseriozni.
Kdyz uz inzerujes na nekolika webech, tak by jsi mel ve vlastnim zajmu udrzovat stejne ceny.A pokud je tam mas (ve stejnou dobu ,kdy jsem volal) tak by jsi mel to za tu cenu prodat.
Pokud by ta cena byla obracene tak bych se nedivil. Ale jak to tak vypada tak mas thready czfree skoro jako vlastni reklamni plochu.
Mozna by se nekdo nad tim mel zamyslet a udelat ti vlastni placeny prostor.
Nove ceny se nehodi do sekce BAZAR !!
je dobre, aby tu djdodo i i4 davali new info. ja takhle na vanoce nakupoval. kouknu djdodo x i4 x inwifi a jedu nakupovat to nejlevnější. to že ma něco dražšiho? no a? když je někdo blbej a koupí to.. je jen na každym znás jak si to uděla tak to ma )
a omluvil se za desinformaci a akorat si se trefil do toho kdy to editoval :/
vaclav
od někoho ty anteny a karty musime kupovat a konkurence tu je tak co... jestli kvuli kylu musiš dělat humbuk tak nevim. omluvu jsem tu anšel tak co naprava je. ja rozděluji lidi na ty co dělaji chyby a na ty co dělají chyby a dokažou je přizant a podat omluvu / a nebo to dát za cenu jakou mam uvedenou na ofiko stránkách )
v