Všem se omlouvám, ale nestíhám. Zatím jsem na stránky umístil jenom vyzařovací diagramy, začátkem příštího týdne by tam měly být i údaje o impedančním přizpůsobení.
Stale mi pise v CST chybu : The calculation domain is completely filled with metal (PEC). Please check background material settings and layers properties.
Prosim o pomoc ...
Ide o to ze ked tam spravim bod kde to budem napajat cize ten maly kuzel z medi ... a neviem ci ma byt prazdny alebo plny skusal som tak aj tak a nejde mi to ked kliknem na to aby som pripojil waveguide ... vzdy pri kompilacii vyhodi chyby a tym mi to skonci ...robil som to aj podla manualov co som nasiel na nete a aj tak to nejde ...
Kdyz jsem si 8 let na zpet delal stebinovky, tak jsem ten kuzel delal prazdny. Dodnes jeste jedna(ta uplne prvni) sterbinovka funguje s 25 klienty na 2,4GHz. :-)
No jo ale pak ked nastavujem vlnovod tak mi v podstate kedze ten kuzel je prazdny tak mi oznaci celnu celu stranu kde mam strbiny a berie hodnoty suradnic vlnovodu z prednej strany ... a tam predsa to napajanie koaxialom bude zo zadnej strany ... urcite robim chybu kdesi tu v napajani a neviem ako na to ....