-upravy pri testech byl pouzitej rate algoritmus optimistic nebot pri defaultnim algoritmu conservation se to na tx nechtelo slinkovat vic jak 6Mbit
- zapla funkce qos na auto
- podle me je z testu videt ze zarizeni krasne funguje pri samostatnym tx nebo rx.. pri full duplexnim testu UDP paketu jde link neskutecne dohaje.. a je nepouzitelnej !!!!
pri full TCP jde jednim smerem 9Mbit z nanostation ven do (22db sita s rb112 a r52) a rx jede pouze 2Mbit (14dB antena panelova v nanostationu)
testovano na 250m proti 22dB parabole + rb112 + 1x r52 signal -49dB !!!
---------
podle me je Nanostation5 na apecka uplne naprd..!!!!! nedosahuje ani z pulky kvalit co r52 s 5ghz panelkou
pokud se dobre pamatuju, tak mi to pri ICMP testu (tzn. tam i zpet, tedy full duplex) NS5 - NS5 davalo na stole cca 12 mbps FD se standardnim madwifi a HALem a vypnutym DFS, apod.
CZnet.. Co sem si zjistoval, tak CE to ma (na CZnetu to sic nevedeli, ale vyrobce mi to tvrdil)-uvnitr ma byt litestation5.
Koukam, ze mi to k nam uz konecne dorazilo, tak uvidime co a jak.
Fakt to sice je, ale tady neresim montaz, moznost ze se mi nekde podela pigtail, kabel, kamsi natece voda diky spatnymu smontovani nebo buhvi jaka dalsi vec.. :( Na jednom spoji se to jeste resit da, ale pokud jich je vicero, tak to cloveka dost rychle omrzi. Mno uvidim jak to poslape.
Jinak nestava se vam s NS5 (dve proti sobe), ze se jednou za cas (15-30min) spoj tak na 10-15 vterin vypadne? Web rozhrani sice ukazuje ze je vse ok, ale nic pres zarizeni neproleze.