Takze to vypada jednoznacne na ctvrtek (zacina to byt tradice)
Dejme tomu prave v 21 hodin ve Vesuvu. (snad vsichni vedi kde to je)
Budu s tim pocitat a doufam, ze tam nebudeme jen tri...
Trochu jsem predelal stranku s fotkami z komina (viz odkaz drive)
a pridal jsem fotografie v puvodni velikosti (ty pulmegove).
Na ctvrtek vecer je ve Vesuvu zamluven stul.
Tak jsem obeslal asi 7 lidi, co se tu vyskytovali ve foru, tem
ostatnim jsem nic neposilal, protoze podle jejich dlouhodobe
neucasti (ve foru) soudim, ze uz ztratili zajem.
Kdyztak si to tu proctete a pripadne napiste...
btw: ctvrtecni schuzka se samozrejme konala a myslim ze
byla celkem prinosna.
Diky mile povodni muselo UPC konecne predelat svoji infrastrukturu v Karline, takze po letech cekani budou jejich rozvody po karlinskych domech konecne k necemu platne.
Internet po kabelu by mel byt v Pernerove ulici k dispozici v prubehu srpna az zari. Zavisi to na prubehu oprav v Sokolovske a Vitkove ulici. V rijnu ma navic UPC oznamit nove tarify - vseobecne se ocekava zvyseni rychlosti pri zachovani stavajicich cen.
Protoze internet potrebuji, abych ho pouzival, a to pro mne neznamena e-mail a www, a lidem, kterym pripada v dobe multimedialnich streamu 10GB datovy limit prima a agregace 1:50 OK, opravdu nerozumim (pardon, nemohl jsem si odpustit poznamku o predrazenem telekomunistickem adsl, ktere je v Pernerce take k dispozici), byl bych na czfree stejne za notorickeho stahovace. A slova o silnem zaruseni Karlina mne spolehlive odrazuji od experimentovani, protoze uz vim, jak taky umi byt bezdrat k vzteku. Takze uz se tesim do naruce lokalniho monopolu, snad mne z toho nadseni nebudou lecit nejakou sokovou terapii...
To docela chapu. Neplanuju czFree vyuzivat kvuli netu,
ale kvuli jinym vyhodam. Internet beru odjinud.
O UPC jsem taky uvazoval, ale ta tisicovka mesicne
(plus instalacni poplatek, modem...) je na mne moc...
Velice potesilo, ze UPC uze v Karline. Docela zjistil ze to uz ma Krizikova 156 (?). Zajistime rychle wireless - jdu do toho, kdyz ne - prodam vsecho ALPu a jdu na UPC. Tak dlouho jiste jsem v zivote na nekoho necekal.
Bydlim na invalidovne v nekvasilove ulici, do ted sem mel adsl, ted mam skoro mesic upc, a je to naprosto v pohode [:, hraju quake a ping mam i pod 10 ale normalne 10-15, takze pohoda, za 1480 320/96, muzu jen doporucit, 128/96 je to samy jen pomalejsi stahovani, takze pro me bezdrat uz nema vyznam
Já sem si topiqy pročítal. Kdybys mne nechal "domluvit" tak by ses dozvedel ze nemam primou viditelnost na vez kostela tak je mi tenhle topiq na hovno! Nemam moznost umístit anténu na střechu, proto sem se ptal jestli nema nekdo antenu v Křižíkově ulici na kterou bych se mohl napojit! S tímhle přístupem se na celej CZfree můžu klidně vyprdnout.