Aktualizace proběhla bez problémů i přes wifi.
Jinak od verze 1.6.5 mi moc nesedí ty ovladače na bezdrátovou část. Musel jsem nastavit vstupní zesílení na 9 dB aby to vůbec normálně běhalo a to mi to ze začátku ani nešlo, pořád to padalo na 1 max. 5 Mb/s, až kyž jsem dal AUTO a pak se vrátil na těch 9 dB, tak to jakž takž zatím chodí. Ale subjektivně se mi zdá ta bezdrátová část horší než v 1.6.4
1) v rezimu kabelovy nebo bezdratovy router vypnuty i zapnuty NAT nefuguje (VPN) neprochazeji packety a vyzkousene na Linux i MS windows , pri downgrade na 1.6.4 RC6 vse bezi jak ma.
2) nefuguji ip aliasy jednoduse receno pridam na LAN stranu IP alias dalsi a nelze s nim komunikovat ze strany WAN portu opet pri downgrade na 1.6.4RC6 vse bezi v poradku.
Zdravim, objevil se u me takovy problem s timhle zarizenim wrt 312. Vcera (v proklety patecni vecer), jsem se z nejasnych duvodu rozhodl, ze prekopu nastaveni rok a pul spravne fungujiciho routeru. Stihl jsem vicemene udelat jedinou vec a to bylo restartovani do tovarniho nastaveni ve webovem rozhrani. To se jeste povedlo, neco jsem nastavil atd a odkliknul pouzit nastaveni. Od te chvile uz jsem se ale do routeru nedostal. Tlacitko reset samozrejme nefunguje za zadnych podminek, takze tudy cesta nevedla, po vsech mozny i nemoznych pokusech jsem nakonec zkusil pres tftp nahrat firmware 1.6.5. (puvodne jsem fungoval na 1.7.2.). Do routeru se po jeho restartu dostanu, ale komunikuje jen par vterin a potom uz nic. Zkousel jsem to i pres pc a dalsi nb a vysledek je stejny, do routeru se neni jak dostat. Vicemene uz jsme se vzdal vsech nadeji a zkusim nekde najit doklad a reklamovat ho. Ale prece jen jeste zkousim tuhle cestu, kdyby nekdo vedel, ci mel nejaky napad, co vyzkouset, tak bych byl vdecny. Diky, Born.