2all:
1) napiste v jakejch casech mate cas v tu nedeli
2) mate nekdo nakej navrh kde by to mohlo probehnout - myslenka je takova ze se nejdriv sejdem a vyrikame si co a jak , a pak pripadne budem provadet naky praktikcky mereni ... atd ...
p.s. ja muzu v nedeli kdykoli, Dzus se vyjadril ze taky kdykoli
Keiss byl trochu strucny, takze ho jeste trochu doplnim
Rozhodne bych nerekl, ze muzu kdykoli (treba v 7:30 me nikdo z postele nevytahne ) - ale jinak je mi to v podstate jedno
Predbezna predstava je zatim takova, ze vyzkousime spojeni keiss - mfa a mfa - rl. Dale by asi bylo vhodne znovu proverit dostupnost signalu CZfree (bud u Keisse nebo u mfa) a zjistit prilibliznou viditelnost na nod Pocernicka 465.
Jak uz psal Keiss, tak bude asi potreba se nejdrive na chvili sejit a domluvit se na presne organizaci. Bohuzel to neni mozne realizovat ani u nej ani me (ale jestli vam nevadi postavat na ulici tak je to jedno )
Psal mi Radon (Pocernicka 465), ze by se rad v nedeli take zucastnil + dalsi informace:
Citat z mailu od radona:
"prave mi telefonoval Skeptik a mam od nej zajimave informace (vcetne mozne konektivity).
Take je moznost po mereni zajet v poctu tak 5-7 lidi ke Skeptikovi (ulice U krbu) a tam vse vklidu probrat. On rovnez dela anteny, takze je mozne i neco videt...."
mfa:
No to jsem si mohl myslet - prvni co te napadne je hospoda...
Kde maj otevreno v nedeli rano to fakt nevim ... ale dobra, muzes kdykoliv - pisu si to
Podle me neni potreba poradat nejake dlouhe seance - na to domluveni se co a jak by nam melo stacit max. 20 minut a pak se vrhneme do prace.
Nazdarek kluci. Mam tady nejakou omezenou moznost sehnani kabelu H1000 snad za dobrou cenu. A to za 44,-/m (vc. DPH 22%, nicmene bez dokladu). Potreboval bych ale jen objednavku celeho mnozstvi od jednoho konkretniho cloveka se kterym se domluvite na pozdejsim rozdeleni. To pro jednoduchost. Pisu to pouze sem, je to pouze casove omezena jednorazova dodavka. (na objednani je max. 10 dnu).
Ahoj lidi vsechny vas zdravim, sem tu mezi vami novej.Neco sem uz precetl a prostudoval.Muj bod pripojeni je Na padesatem-Skynet a zanesl jsem ho do monitoru.
Zrejme bych se mohl pripojit na Sigi1,ktereho mam na dohled.
Rad uvitam i nejaky sraz kde se muzeme domluvit co a jak.
S pozdravem Skynet