pedros bydli pod lipami v 11 patre toho panelaku tesne pod strechou - takze na nej vidis. Kdyz to jinak nepude, on se s vama domluvi a muze byt AP u nej. Nepamatuju si cislo toho panelaku ale je to jeden z tech vysokejch, od fyzika prej tak 100 metru vzduchem. Poslete mu pripadne privatni vzkaz
myslim, ze se muzes klidne do Ronjitek pustit. Cim vic, tim lip. V kazdym pripade doufam, ze se podelis o zkusenosti!
S pripojenim Jarova, jak <A HREF="http://www.czfree.net/forum/showthread.php?postid=1430#post1430" TARGET="_blank">tady psal Deu</A>, se momentalne pocita z bodu <A HREF="http://www.czfree.net/forum/showthread.php?threadid=147" TARGET="_blank">Vysocany</A>. Vcera jsem mluvil s Krynnem, ma uz u sebe namontovanou parabolu smerem na stavajici nody Ujezd/Andel/Bakulak a ceka se na jeji propojeni s Linuxovym PC, kde kroti soft.
Ukaze-li se pote pouzitelny signal ode me, namontuji do konce pristiho tydne smerem na Krynna svoji parabolu a tim se Vysocany definitivne otevrou a s nimi i cesta k budovani spoje na Jarov! Dnes kupuji u Dea mj. novy AccessPoint Orinoco, takze se mi uvolni 1x Avaya prave pro tu parabolu. Pokud by signal ode me nevyhovoval, presunulo by se pravdepodobne potrebne vybaveni ode me k jbohacovi na Bakulak. Ovsem ten je mozna od Krynna uz trochu schovany za Vitkovem. No, je toho hodne, ale Deu to jisti .
Cu bydlim ve starych Kyji nejvetsi barak.jakoby vychodni cast kopce na prosek.Mam vyhled na oba Cerne mosty.hlobetin JAROV,cast vysocan az nekam za zizkov..
dale Pocernice.Malesice a nevim jeste kam dal chtel bych se pripojit ale jedinej bod vypada jarov
takze jestli se to nak pohne tak mi dejte plz vedet
mno urcite ... zanes bod do MApy, over viditelnost na HAbrovou a rozmysli se, jestli se chces pripojit pres wifi nebo Ronju, v pripade wifi je potreba zakoupit dve pripojne sady (karta, kabel, antena), dneska vecer je uzaverka penez na nakup novych karet z USA co umej 22Mbit (2777Kc s DPH (!!!), viz prislusne forum). Dneska vecer za Deuem jedu, taxi to rozmysli a kdyztaxe mi ozvi, muzem tak sjet spolu. U nas bu to asi chtelo HW APcko (neco pres 4kkc), ty karty uz se nam nevejdou do pocitace :(
Nebo muzeme zbastlit dalsi Ronju, ale to potrva. Mas spis cas na bastleni ROnji nebo prachy na APcko?
No jenom jsem se ptal zatim je to ve hvězdách takže na mě nečekej. Teď se rozhodně ještě připojovat nebudu protože neni moc vaty. Ale v budoucnosti určo jo :-). ZAtim diky.
-----------------------------------------------------
jasne, je to na Tobe akorat ty karty a AP je dobry kupovat hromadne kvuli cene a taky nejakou dobu trva, nez se sem dopostej. Dalsi objednavka bude buhvikdy, takze ted je super prilezitost