Rád bych se přidal, bydlím v paneláku na Boloňské, přímo u zákl.školy Křimická, ve 3.patře. Vidím přes školu směrem Uhříněves a na Vartu.
Koupil jsem si Wireless kartu a po připojení mám výborný signál se zobrazením Silvaco a CZFree1.
Můžu nabídnout pomoct v oblasti IT, nákup komponentů defakto za nákupní ceny-mám na to firmu.
díky R
No koukam, ze se tu po tom co se asi tak 2 mesice v podstate nic nedelo najednou zaclo dit a ja diky tomu, ze mi neprisla notifikace o deni ve foru a ponekud velke vytizenosti v zaveru roku na to, abych browsil forem jen tak, jsem to zaspal, ach jo.... no doufam, ze tu o vikendu je Gookin, ze bych za nim zasel ...
Nejsem připojený a potřeboval bych se přes někoho připojit, ale hlavně bych se rád s někým tady sešel a ujasnil si některé věci k vybudování bodu než si zanesu "modré kolečko" do mapy . Nebude v dohledné době sraz v Horních Měcholupech?
Dlouho jsem se neozval.... no to asi bylo videt... , sice jsem na foru denne (krom svatku...), zitra mam cas tak se muzem sejit..... KDY a KDE???? ja bych navrhoval 19h v nonstopu u máni.... (ted je to uz vlastne albert..)
Nejlepsi by bylo kdyby jste se mi ozvali na ICQ..... 174341254
nejsem vezdejší ale, něco Vám nabízím tak mne s tím snad nevyhodíte přijdu také. Karel
PS Můžete mne někdo navést stačí ulici a číslo popisný jako SMS 737768298 díky
Tak vcera probehl takovej malej srazik..... mej byt primarne urcen pro rudise a mikima... ale ani jeden neprisel... (ja vim ze to bylo na rychlo.... ale cist emaily nebo forum se obcas vyplati...), jenze prisli uplne jini lide a bylo to cool.... s Karlem FILIPem jsme se domluvili na link HM<->Kyje<->Pocernice<->Prosek link povede jeste dal ale to se uvidi az pozdeji a timto tedy budem tvorit dalsi obchvat Prahy! - je zde i dalsi velka vidina internetu za prijatelne ceny.... zalezi ale jen na poctu lidi co ho budou chtit....
Do 14 dnu by mel existovat link na Haje a o neco pozdeji jiz zminovanej link na Prosek.... nekdy v budoucnu by se jeste mohl vybudovat link na Hostik a tim padem budem odolnejsi proti vypadkum..... pokud ale nevypadnou primo nase paterni spoje
Jinak dekuji za nepovinnou ucast a dobrej pokec timto lidem: Minutus, Ender(Tokra), Xanosz, Snipp, Raptik, Karel FILIP a me malickosti
Jinak jsme se jeste dozvedeli ze mi v ramci CZF budem asi jedini pod domenou.... xx.hm-mynet.czf (ted jeste xx.hm-mynet.net)
Je moc drahý. Lepší je to udělat ze XL626 a jakýmkoliv PC s procesorem od 200MHz výše. Výjde to levněji a vejde se tam těch Wi-Fi karet více. Zrovna to řeším v Kyjích a budou tam asi dva case s dvakrát dvě karty a propojený UTP. Prostě HWAP s řízeným výkonem je stále pořád moc drahé.