Ahoj, jsem tu nová
Pomůžete mi někdo s připojením?
Jsem na mapě... ale jak tak na to koukám, nebude to žádná sláva...
Jsem v tomhle dost velkej amatér, takže vítám všechny rady a porady hodnejch lidiček
Cau, chytam doma signal na siet CZFree.Net.Radon ale neviem co mam nastavit aby som bol aj nahlaseny. VYdim, ze mi prichadzaju aj odchadzaju bajty ale nemozem sa na nic pingnut a nepriradi mi ziadnu IP adresu. Je okrem toho, ze mi windows sam vyhlada siet aj nejake specialne manualne nastavenie? Dik za odpoved.
V soucasne dobe mame anteny umistene za oknem a kabely protazene dovnitr dirou, ktera je v nem vyvrtana. Bohuzel nam budou vymenovat okna za plastova, takze takhle uz to dal nepujde. Jeste nevime termin, ale rozhodne bude AP nejakou dobu mimo provoz a pokud se nam nepodari domluvit se spravcem objektu pristup na strechu (coz je velice pravdepodobne), budeme muset AP definitivne zrusit :/.
mno to prr ... to se nesmí dopustit: mám takovej nápad... okna, a? už plastová, dřevěná nebo hliníková se zpravidla zapěňují do rámu... skus se třeba se správcem domluvit, a do tý pěny vrazit nějakou průvlačku... Al trubku nebo takněco... sice to udělá tepelnej most... ale pokud tam dáš dvě a spojíš je gumovou spojkou, tak nebude ani ten tepelnej most
rušení sux
toho času student vutbr čili k zastižení na icq
Souhlasím. Není to žádný problém. Stačí se dohodnout s lidma, co to budou dělat. Jinak u nás ve stejném paneláku a ve čtyřech lidech dělali denně 2 - 3 byty. Jezevcik