Zdar jsem pod lipami 45/2557 hned vedle koleji ekonomky aspon si to myslim. Ale v prvnim patre. Je tu naka sance na pripojeni??????
dik za jakekoliv info.
jean: ja bydlim v ty samy ulici cislo 53, barak vedle tebe :-) taky v prizemi, ale ze spolecnyho balkonu na zadni strane baraku ve ctvrtym patre vidim na AP Jarov, ted nekdy bych chtel vyzkouset spojeni a kdyz to pujde, tak hura connect :-) takze jestli na ten Jarov taky vidish..
Ahoj,
rad bych se pripojil, domluvil jsem si s Fyzikem promereni signalu, ale ja mam jen notebook, takze bych potreboval bud:
1. nekoho s notebookem, kdo by byl ochotny mi to promerit
2. nekoho, kdo by mi pujcil PCMCIA kartu... (za financni zalohu treba...)
ozvi se lidem z i4.cz maji nejakou nabidku pro lidi z czfree, kdybys jim slozil zalohu tak by ti to urcite pujcili + kdyby sis to chtel nechat tak by sis to nechal, ta cena je snad kolem 2600 za kartu. Ale nevim jestli ti to pujde na integrovanou antenu ci jak jsi daleko od APcka.
Zajimalo by mne jestli projde signal prez stromy. (pac z bodu habrova(podle fotek) si vidim do okna kdyby tam nebyla ta zelen. V zime by to doufam nemel byt problem. Ale pokud mate nekdo zkusenosti tak sem snima. Nerad bych tam chodil kazdy vecer s pilkou
Pokud to beres podle tech fotek bodu Habrova, tak ta vlastni antena je jeste asi o 3m vys...treba to pomuze
S tim listim je to zaludne, zvlaste kdyz je mokre,ale v kazdem pripade vzhledem k te vzdalenosti bych to zkusil... a to pokud mozno drive nez to listi opada.
Sem tu taky poprve,chtel bych se zeptat jakou rychlost(kdyby to teda u me slo)bych ziskal pripojenim prez czfree k internetu(upload/download)
Da se to srovnat s UPC, nebo je to rychlejsi.
Poplatky by asi byli kolem 10tisic..teda jestli se nepletu a kolik by stal provoz??
Diky predem za odpovedi.
Korny
Zdravim a pozdravuji. Jsem se cerstve zaregistroval a musim vas pochvalit. Bydlim na jarove, ulice Pod Lipami 52, v jedenacti patrovem panelaku a bezdratovou technologii bych snad daky mel, a zaroven bych se rad pripojil, tak co by se s tim dalo udelat ? ....jinak zdravim vsechny a preji hodne uspechu.
Původní příspěvek od critter
Zdravim a pozdravuji. Jsem se cerstve zaregistroval a musim vas pochvalit. Bydlim na jarove, ulice Pod Lipami 52, v jedenacti patrovem panelaku a bezdratovou technologii bych snad daky mel, a zaroven bych se rad pripojil, tak co by se s tim dalo udelat ? ....jinak zdravim vsechny a preji hodne uspechu.
Je to ten severni panelak? Kolikaty patro?
je to desate patro, panelak severni, cislo tusim 52a..
Procpak se ptas ?