CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Praha 10 > Vršovice
« 34353637383940414243444546 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Ultra
Junior Member

Příspěvek č. 625 

kozanek

Nerad bych zasahoval do vasi diskuze....
Ale skusil jsi se podivat treba na STUDNU.cz na software pro monitoring site? Je jeich tam fakt solidni mnozstvi a take nejaky co zvladne uvedenou problematiku. Teda nemyslim ti ze ti vyhleda "rusice" - takovej soft take hledam. .Ostatni staci stahnout, shareware , freeware trial atd.
U.

BTW: pišny se piše pyšny!! Nejsem pedant piši tež jako prase ale todle mi nedalo

zajimavej je programek Languard Network Security Scanner
ale ten je trochu na neco jinyho. :-)

Old Post 03.02.2003 v 22:25
Ultra je offline   Click Here to See the Profile for Ultra   Find more posts by Ultra   Click here to Send Ultra a Private Message   Click Here to Email Ultra   Visit Ultra's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kozanek
Junior Member

Příspěvek č. 626 

Old Post 03.02.2003 v 22:30
kozanek je offline   Click Here to See the Profile for kozanek   Find more posts by kozanek   Click here to Send kozanek a Private Message   Click Here to Email kozanek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ultra
Junior Member

Příspěvek č. 627 

Old Post 03.02.2003 v 22:50
Ultra je offline   Click Here to See the Profile for Ultra   Find more posts by Ultra   Click here to Send Ultra a Private Message   Click Here to Email Ultra   Visit Ultra's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kozanek
Junior Member

Příspěvek č. 628 

Old Post 03.02.2003 v 23:17
kozanek je offline   Click Here to See the Profile for kozanek   Find more posts by kozanek   Click here to Send kozanek a Private Message   Click Here to Email kozanek     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
saidlm
Junior Member

Příspěvek č. 629 

Ahoj,
zmenil jsem kanal na 8, tam to bylo podle souhrnu mereni tady a na CeOMu nejlepsi, navic tam maji anteny nejvetsi zisk a signal je tam nejlepsi. Dale jsem si jeste pohral s nasmerovanim anten. Zupgradoval jsem opet hostap.
Nastavil jsem fragmentaci na radiove strane a rychlost pevne pouze na 5.5 mbs.
Vysledek temer nulovy :-((( Trochu se to zlepsilo, ale minimalne :-((

Martin

Old Post 04.02.2003 v 17:29
saidlm je offline   Click Here to See the Profile for saidlm   Find more posts by saidlm   Click here to Send saidlm a Private Message   Click Here to Email saidlm   Visit saidlm's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ysd951
Newbie

Příspěvek č. 630 

Old Post 04.02.2003 v 21:49
ysd951 je offline   Click Here to See the Profile for ysd951   Find more posts by ysd951   Click here to Send ysd951 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nijel
Junior Member

Příspěvek č. 631 

Tak uz mam povoleni, ted jeste sehnat odbornou firmu a muzu zacit budovat ;-). Takze par dotazu:

1. Doufam ze to pripojeni je i pres problemy ktery jste tu popsali pouzitelny...

2. Mel by nekdo zajem se pripadne pres muj node pripojit? Jestli se nevidite na fotkach co mam na webu tak asi neni sance...

Old Post 06.02.2003 v 19:25
Nijel je pryč   Click Here to See the Profile for Nijel   Find more posts by Nijel   Click here to Send Nijel a Private Message     Visit Nijel's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ticha
Newbie

Pripojeni k Nijel Příspěvek č. 632 

Ahoj,

casem bych mel zajem o pripojeni - node TICHA, nicmene chtelo by to blizsi zamereni s dalekohledem. Jsem ulice Vnitrni 22, ale nejsem si jisty, jestli vyhled neni castecne kryty tema dvema kopcema (Bohdalcem a Tyrsovym vrchem).

Zdravi,
Ticha

Old Post 06.02.2003 v 21:19
ticha je offline   Click Here to See the Profile for ticha   Find more posts by ticha   Click here to Send ticha a Private Message     Visit ticha's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kozanek
Junior Member

Příspěvek č. 633 

Old Post 07.02.2003 v 17:54
kozanek
Junior Member

dotaz Příspěvek č. 634 

ještě pls napiš mi adres kde máš ty fotky abych se tedy podíval nevím jaký máš stránky thx.

Old Post 07.02.2003 v 17:56
Nijel
Junior Member

Re: dotaz Příspěvek č. 635 

Old Post 07.02.2003 v 19:13
Nijel je pryč   Click Here to See the Profile for Nijel   Find more posts by Nijel   Click here to Send Nijel a Private Message     Visit Nijel's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kozanek
Junior Member

Re: Re: dotaz Příspěvek č. 636 

Old Post 08.02.2003 v 13:27
kubaštík
Newbie

Pripojeni k uzlu Nijel Příspěvek č. 637 

Uz jsem to kdysi davno psal, ale ja jsem ze strechy k Martinovi nevidel, ale k tobe jo, takze ja bych nejspis mel zajem se pripojit pres tebe (zatim jsem to nepromeroval, nemel jsem k tomu potrebny HW, mozna bych se mohl pripojit primo na Martina, ale pro pripojeni k tobe, bych nejspis ani nepotreboval skoro zadnou antenu, mozna bych ani nemusel lozit na strechu, coz by se mi taky dost libilo ;-))

Old Post 08.02.2003 v 15:10
kubaštík je offline   Click Here to See the Profile for kubaštík   Find more posts by kubaštík   Click here to Send kubaštík a Private Message   Click Here to Email kubaštík     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
clad
Newbie

zitomirska Příspěvek č. 638 

nestalo by za to pokryt nejakou sektorovkou (sektorovkama) zitomirskou ulici. je tam dost nodu a ma docela priznivy tvar.

btw vsimli jste si na mape jak mezi ruskou a Florou, v ty vilovy ctvrti neni ani jeden zajemce o pripojeni... uplny ostrov nezajmu mezi vrsovicema a vinohradama... ja se vlastne pres czfree konecne dozvim co zije v mem okoli za lidi
(pak je jeste 'ostrov nezajmu' kousek nad florou, ale tam jsou hrbitovy, ze by podobnost)

bye clad

Naposledy upravil clad 17.02.2003 v 02:49

Old Post 17.02.2003 v 02:27
clad je offline   Click Here to See the Profile for clad   Find more posts by clad   Click here to Send clad a Private Message   Click Here to Email clad   Visit clad's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kozanek
Junior Member

mikrovlna ano nebo ne ??? Příspěvek č. 639 

Ahoj zdravím Robina a Martina nějak ste se tu dlouho neozvali asi vám to připojení jede v pohodě. Já ted stejně nemám prachy na nějaký budování a ted jak telecom vyšel s nabídkou připojení na ADSL nebo jak se to menuje myslím že ty ceny tam jsou velice zajímaví uvydím kdo co nabídne jakošto poskytovatel a jaký budou podmínky kolik měsíčně a jestli data omezená či ne tak bych asi šel spíše do ADSL než do mikrovlny protože stačí podomácku vyrobená krátkovlná vysílačka a mikrovlna je k hovnu pardon ten výraz ale já s poruchami mikrovlny bojuji už ca 9 měsícu a sem dest naštvanej na mikrovlnu takže si myslím že po kabelu lagy a rušení nebude třeba se pletu ale říkám jen svuj názor v březnu se to má rozjet počkám a uvydíme co se z toho vyklube jestli fáma či dobrá volba thx. že ste si mě přečetli

ps: je to jen úvaha jestli mikrovlna či telekom moje myšlenky které mě ted napadli komu se to nelíbí at si políbí ... manželku

thx hoj

Old Post 17.02.2003 v 13:59
BazMyslik
Member

Re: mikrovlna ano nebo ne ??? Příspěvek č. 640 

BazMyslik

Old Post 17.02.2003 v 18:05
BazMyslik je offline   Click Here to See the Profile for BazMyslik   Find more posts by BazMyslik   Click here to Send BazMyslik a Private Message   Click Here to Email BazMyslik   Visit BazMyslik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:41.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 34353637383940414243444546 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás