Nerad bych zasahoval do vasi diskuze....
Ale skusil jsi se podivat treba na STUDNU.cz na software pro monitoring site? Je jeich tam fakt solidni mnozstvi a take nejaky co zvladne uvedenou problematiku. Teda nemyslim ti ze ti vyhleda "rusice" - takovej soft take hledam. .Ostatni staci stahnout, shareware , freeware trial atd.
U.
BTW: pišny se piše pyšny!! Nejsem pedant piši tež jako prase ale todle mi nedalo
zajimavej je programek Languard Network Security Scanner
ale ten je trochu na neco jinyho. :-)
Ahoj,
zmenil jsem kanal na 8, tam to bylo podle souhrnu mereni tady a na CeOMu nejlepsi, navic tam maji anteny nejvetsi zisk a signal je tam nejlepsi. Dale jsem si jeste pohral s nasmerovanim anten. Zupgradoval jsem opet hostap.
Nastavil jsem fragmentaci na radiove strane a rychlost pevne pouze na 5.5 mbs.
Vysledek temer nulovy :-((( Trochu se to zlepsilo, ale minimalne :-((
casem bych mel zajem o pripojeni - node TICHA, nicmene chtelo by to blizsi zamereni s dalekohledem. Jsem ulice Vnitrni 22, ale nejsem si jisty, jestli vyhled neni castecne kryty tema dvema kopcema (Bohdalcem a Tyrsovym vrchem).
Uz jsem to kdysi davno psal, ale ja jsem ze strechy k Martinovi nevidel, ale k tobe jo, takze ja bych nejspis mel zajem se pripojit pres tebe (zatim jsem to nepromeroval, nemel jsem k tomu potrebny HW, mozna bych se mohl pripojit primo na Martina, ale pro pripojeni k tobe, bych nejspis ani nepotreboval skoro zadnou antenu, mozna bych ani nemusel lozit na strechu, coz by se mi taky dost libilo ;-))
nestalo by za to pokryt nejakou sektorovkou (sektorovkama) zitomirskou ulici. je tam dost nodu a ma docela priznivy tvar.
btw vsimli jste si na mape jak mezi ruskou a Florou, v ty vilovy ctvrti neni ani jeden zajemce o pripojeni... uplny ostrov nezajmu mezi vrsovicema a vinohradama... ja se vlastne pres czfree konecne dozvim co zije v mem okoli za lidi
(pak je jeste 'ostrov nezajmu' kousek nad florou, ale tam jsou hrbitovy, ze by podobnost)
Ahoj zdravím Robina a Martina nějak ste se tu dlouho neozvali asi vám to připojení jede v pohodě. Já ted stejně nemám prachy na nějaký budování a ted jak telecom vyšel s nabídkou připojení na ADSL nebo jak se to menuje myslím že ty ceny tam jsou velice zajímaví uvydím kdo co nabídne jakošto poskytovatel a jaký budou podmínky kolik měsíčně a jestli data omezená či ne tak bych asi šel spíše do ADSL než do mikrovlny protože stačí podomácku vyrobená krátkovlná vysílačka a mikrovlna je k hovnu pardon ten výraz ale já s poruchami mikrovlny bojuji už ca 9 měsícu a sem dest naštvanej na mikrovlnu takže si myslím že po kabelu lagy a rušení nebude třeba se pletu ale říkám jen svuj názor v březnu se to má rozjet počkám a uvydíme co se z toho vyklube jestli fáma či dobrá volba thx. že ste si mě přečetli
ps: je to jen úvaha jestli mikrovlna či telekom moje myšlenky které mě ted napadli komu se to nelíbí at si políbí ... manželku