pridal jsem neco do kapitoly #6 jsou to kydy prosim strhejte to a zkritizujte hlavne jsem nechtel aby to bylo moc techniky spis to ma byt takovy encyklopedicky a nazorny ne aby to davalo konkretni informace ale predstavu.
Nebo taky nekdo neco napiste.
Konec relaxace. Jdu zase pracovat :(
—Dulezitou vec ze zivota - pokud to budete delat "decentralizovane", myslim, ze bude tolik nesourodeho materialu... Navrhoval bych spolecne vymyslet kostru, na principu jednotlivych "chapteru" zadat jednotlive oddily konkretnim lidem k vymysleni. Je PODSTATNE, aby nejen mastering, ale i kameru hlavniho pribehu delal stejny clovek. Jinak se na to nepujde divat a nebudete to moct pustit do TV. Vyvoj bych tahnul jednou linií (jak jsem uz psal), do které by vstupovaly prispevky jednotlivych lidi, ti by si to mohli tocit sami, bylo by to ospravedlnene a divaka by to bavilo. Kazdopadne - pokud to nekam chceme pustit, musi to byt supr, at z toho neni akorat ostuda. Zadne amaterske video z oslavy narozenin.
—Muzu poskytnout – profi grafiku a myslim, ze slusnou kameru.* A driv jsem strihal, tak snad taky necim prispeju. ZKUSIM zajistit profi zvukarku (ale nevim) a fotografa na digital. Jinak jsem schopen i fotit na klasiku.
—Povazuju tedy za dulezite sehnat nekde tricipove miniDVcko, TASCAM, nebo lepe MDcko, vsesmerovy a smerovy mikro na "tágu" /tyci/ na zvuk. Ten mastering uz se nejak udela. Ja zkusim sehnat nejakeho FAMAKA, tem by se to mohlo hodit jako studentska prace.
------------
* rad bych po delsi dobe neco tocil, driv jsem pomahal FAMAKUM tocit studentske filmy - lec, nemam kameru.
No tak s malou troškou do mlýna. Mám sonku jednočip, dost místa na disku, a nějaké zkušenosti s natáčením, ale vyjímečně málo času. Na co však čas mám je zajistit premiérové uvedení tohoto dokumentu na velkém plátně, které může vidět 336 sedících diváků, a to v kině AERO v Praze na Žižkově. Nepůjde to sice v PRIMETIME, ale nějaký sobotní oběd s filmem není problém. Umím sehnat kameramana s tříčipem.
Dále bych jen připomenul, že pokud se filmem budeme prezentovat i navenek, je třeba se vyvarovat kradené podkreslující hudby.
Na premiéru můžeme pozvat pana M. z MICR a utlouct ho čepicema co vy na to? :-)
V kině je dost techologie na ukázku wifi spojů, popřípadě HOTSPOTU v den akce, včetně možnosti promítat na plátno přímo obsah WWW online...
Pokud by něco z těchto plků bylo pro CZF zajímavé jsem na ICQ 158-431-914 Petr Fén Vítek
vzpoměl jsem si na vas včera v devět večer když jsem ze střechy hazel klubko s provazem abych na něm dolu stahnul kabel od anteny... takový věcy chce filmovat - u toho je sranda ... :D jinak suchy pouvidani asi moc nezaujme :)
vaclav