chtěl bych se připojit na Jarově - ul. Koněvova (uzel v mapě je pod názvem "p3t-Jarov"). Nejlepší asi bude připojení na AP Jarov, výhled na fyzika (Habrová) mi blokují domy v ul. Pod lipami. Podle provedených měření chytnu z CZfree celkem 3 APčka: kanál 7 (nejspíš node Jarov), kanál 6 a 4. Jeden z nich bude asi Fyzik-Habrová, ten třetí je mi záhadou?
- fyzik
Ty jsi připojenej na AP Jarov? Carlos mi psal, že na AP Jarov je jenom směrovka (síto) s vyzařovacím úhlem 15 stupňů ve směru Habrová, Hostivař. Jsem sice tak trochu z úhlu, ale signál je OK (SNR kolem 40dBm). Občas se mi ale stává, že se mi to asi na vteřinu disociovalo od AP? Zatím ještě nemám přidělenou IP adresu, takže jsem to nemohl ověřit na L3, ale chtěl jsem se zeptat jestli s tím nemáš nějaký zkušenosti.
- jean
Jseš připojenej směrem na sever přes AP Jarov nebo na jih na Fyzika (Habrová)?
Tak sem si prohlidl ty fotky(vcetne zoomu),ale na Ohradu a pak dal na Konevku videt vubec neni..
chtelo by to nekoho ,kdo bydli na tech novejch barakach smerem k telecomu.
tesne pod parkem Parukarka,smerem ke Konevce...jinka se tam asi nikdy nepripojime..:-(
no prave bod Horanska neni videt z nasi strechy (je pod strani) brani kopec "zidovske pece", na ohradu se ale urcite dostanem mame vas tam vsechny v merku
to je prave problem,ze ne,
Ja jsem az na KOnevce za Ohradou a ta ulice se svazuje dolu,snerem do centra:-(
Bydlim v tom samym baraku jako Hrobocop (ale jeste sme se ani nekontaktovali..)
Ale je nas tam kolem pomerne dost,ale jak to tak vidim,tak nikdo z nas neni techn.zrucnej,ze by sme udelili vys.bod.Ja tomu taky moc nehovim...takze vlastne jenom vyckavam,az se tady toho nekdo chyti a ja pouze prispeju financne a tim malem co umim..