GS Cluster je umisten u drba, kamarada ktery ma volny pokoj a nevadi mu kdyz to tam huci. jinak je to Vinor, jak uz DNS zaznam napovida.
pokud ses ale ptal kuli linkovani irc, pak serveru je vic, ne jen cluster.
Chtel bych udelat server na:
1) CS 1.6
2) CSS
3) NaturalSellection
4) Wolfenstein ET
5) DOD
6) AmericansArmy
Jak silne stroje jsou asi potreba, kdyz bych tam chtel provozovat vice her soucasne (2-3)?
Jak lze udelat na CS statistiky? A jine vychytavky?
A pokud budete na muj lamersky dotaz nekdo odpovidat, nechcete ten navod (odkazy) potom soupnout do Prvniho threadu?? Az to bude zase nekdo hledat a narazi na tento threath, aby to tam mel
Predevsim neni co kopirovat me taky na serveru bezi par sluzeb ... a to proste tak ze jsem si precetl par howto ... je zhovadilost rikat tomu kopirovani cizich napadu.
2 virnik: Nebo jakej si mel prevratnej napad, kterej ti gamezone okopcilo?
Plnt: sorry, ale sam jsem mu driv jeden mensi delal, tehdy si to jeste vydupal na widlich. Takze vim o cem mluvim. Co se LAN party tyce, to je bez diskuze, protoze jeho organizacni schopnosti jsem mel sanci nekolikrat proverit a na tech LAN byt, a nemuzu si stezovat. Co se ale GS tyce, pak si za svym nazorem stojim. Propagace a uskutecneni je vec jina. Podle toho hodnotim.
BTW nesmite taky brat vse co reknu doslovne. "Kopirovanim" proste myslim zrejme trosku neco zcela jineho nez Vy...