Do této doby jsem pokrýval (a vlastně ještě stále pokrývám) tuto lokalitu já.. Avšak vypadá to tak, že se budeme brzo stěhovat a router si beru sebou, v nové lokalitě, jak už mám zjištěno, najde své uplatnění...
Možná bys mohl kontaktovat Landa z Palmovky, najdi na mapě (node Land), pokud bys měl nějakou lepší antenu, mohl by ses napojit na něj přímo.. Nebo pokud bys přímo viděl na node Dust_Pha8, můžeš to zkusit na něj..Každopádně by ses měl zanést do mapy, pokud chceš jet přes CZFREE.NET, bez toho asi nikdo nebude s tebou moc komunikovat, to je to první...
Další variantou, o které moc nevím, je Duhová sít, která v této lokalitě taky operuje, to bych tě odkázal na node Vasin, ten s nima má nějaké zkušenosti..
Zdravím všechny nadšence.Prosím o radu.Bydlím v pivovarnické 13 v 1.Patře.Stelekomem už končím tak přemýšlím o wifině,jenže mám problém že anténu mužu akorát vystrčit z okna na střechu se bohužel nedostanu.Zkoušel jsem najít na czfree nějakej přípojnej bod ale nějak se nezadařilo.Chtěl bych jenom vědět jestli se tady dá na někoho připíchnout samozřejmě že ne zadarmo.Díky za odpověd Martin
Ahoj,
stěhuji se do lokality Františka Kadlece. V následujících dnech udělám skeny z ulice a z bytu (ze střechy zatím ne, ještě jsme neukecali důchodce - majitele domu, aby nás pustil na střechu). Doufám, že se mi podaří připojit na blízký AP Demon, popřípadě na LanD.
Byl by kdyžtak zájem o malé street-access APčko? Namířené spíš asi na sever, nahoru... i když bylo by to o dohodě. Zatím ještě nemám uplink
Ahoj,
pro spřízněnou duši v ulici Vosmíkových (nevím číslo, nemohu zatím zanést do mapy) na východní straně sháním připojení. Ještě jsem neměřil signál a nevím přesně, jestli kromě oken na dvůr má šanci vidět i do ulice a tudíž chytit Démona. Pokud by se zadařilo chytit démona, tak street AP nepotřebujeme, jinak by to bylo fajn.
Můžete mi někdo třeba na SZ poslat jaké jsou podmínky připojení na internet - nikde jsem to nenašel (ani na Land ani na Palmovce) :-( ?
Georgius (bohužel jsem si doma zapomněl heslář a tak jsem si musel vyrobit nový nick abych se vůbec dostal do mapy).
Ahoj, v pohodě přijímám na notesu LISO a chtěla bych se do tohohle AP připojit. Píše mi to, že je to nezabezpečneá síť, ale popřipojení to nejede. Jak získám user a Pass? Hledala jsem v uživatelích id LISO, ale nic. A jeho URL taky nejede. Přesto jsou tam nejací mí sousedi připojení. Jsem Sokolovská 228.
Díky. Moc.
Jo btw, sorry, ale nepodařilo se mi najít kterak přidat node do mapy. Any help please?
Ahoj,
prosel jsem si okoli a nasel nekolik anten miricich smerem k Demon.
Jeste nez zacnu shanet klice od strechy a nejake wifi zarizeni, tak se zeptam: nema nekdo kontakt na pripojeneho cloveka z Krejčího 18?
A vubec, je zastavka Vosmikovych casti Vypalu, Kobylis nebo Jablonky?