Tak jsem se chtel o5 vyuzivat SN pro inet. A jal se to vyzkouset. Zaplatil jsem to nejnizsi 32/64 a svete div se (nebo jsem nepochopil parametry sluzby).
V testu na DSL dosahuji rychlosti od 3-7,1 kbps (opravdu je to male b
cili tak asi 1/10 toho co platim. Vetsina sluzem se vubec nechyta. (treba ICQ),
Na druhou stranu, kdyz prohlizim jen web stranky, tak se nektere nahravaji az desne rychle. (ale tato pro vlozeni prispevku se nahravala 30sec.)
Muse mi nekdo rict cim tohle je?
SN samozrejme nereaguje, tak se ptam Vas.
Tim, ze by byla pretizena sit v czfree to asi nebude, nebot jsem na Flicku a ten je primo na SNtop.
cus,
signal je v pohode. Teda neni nic moc ale porad je to v lepsi polovine kvality vsech
Ja budu odpo. taky zkousel 64/128 tak uvidim.
Jinak jsem psal do SN a proveruji to.
No a ta kvalita , karta ma nejakej "merak". tak to ukazuje cca signal kvality +-80% signal strench +-28%. porad 11Mbps.
Jinak ale vse jede v pohode. Co se tyce provozu v czfree. to slape krasne. spis to bude nakej problem s inetem. uvidim vecer s tou 128kou.
Zdar,
Pro Vas co pouzivate SN, neprijde Vam,ze inet od SN je Asymetricky.
Pokud merim svoji 64/128 na speedmetru, tak mam permanenstne (tedy, pokud to jde tak jak ma) DL 120kbps a UP 23kbps (samozrejme +-)
Je to jen muj pocit, resp. problem, nebo je to vazne asymetricke a jen to SN uspesne taji.
Great
p.s: Posledni dobou dosahuji pri 64/128 bezne +-20kbps a UP nejde zmerit, no ale asym. to je asi porad
p.s2:SN zdar, sou to mistri ve hre Mrtvy brouk