Konečně někdo se mnou souhlasí...Upřesním: Ten HW je skutečně můj a tomu userovi ho jenom pronajmu. A beru za to peníze. A generuji zisk, který daním atd. Ale nikde není ani slovo o tom, že bych mu přeprodával konektivitu...A s tím czfree...Každý koho jsem potkal, chtěl napřed Internet a potom teprve se s někým spojovat... Pokud udělám tunel přes svůj server, kdo mi nahradí data, která na něm jsou a případně o ně příjdu? Tak prostě jsme malá, zatím, utavřená komunita a nikdo si na nic nestěžuje...Klientú mám 12 a nejsou omezováni a trápeni různými shapingy a pod. A abych vás naštval ještě víc: Od Linuxu jsem přešel pod Wokna a spávám již klidně...Vím, že za to mohl blbě spravovaný linux, ale woknům rozumím, nastavím si je sám a nemusím se nikoho prosit...Děkuji za trpělivost.
Myslím, že se tu odbíhá od hlavního tématu.... Domnívám se, že existují buď zaměstnaci, OSVČ, zaměstanci na hlavní úvazek s vedlejším úvazkem ODSVČ, nezaměstnaní a ....Pokud spadáš do nějaké kategorie, tak je ti to jasné...Polemizovat o tom co je ¨podnikání za účelem tisku nemá smysl. Pokud chceš podnikat bez zisku, tak si založ občanské sdružení, povedeš podvojné účetnictví a kdejaká paní či bývalá soudružka z bývalého ONV se po tobě bude vozit. Proč to komplikovat. HW je můj a ten pronajímám... nebo navrhněte někdo něco stejně chytrého...
1. Proste pokud na to pronajimani nemas papir a delas to soustavne tak porusujes nase zakony. To mi moc chytry neprijde.
2. Kdyz chcete vystavovat doklady atd. tak uz musi byt za neco.... prodavate, poskytujete.... opet papiry.
3. Resit to zamenou za jinou protisluzbu je z hlediska zakona sumak.
Asi kecáš ty o něčem čemu nerozumíš...Měl jsem na mysli OS s přiděleným IČEM a tím pádem vedeš podvojné účetnictví...A kontrolují tě většinou lidé z bývalých struktur finančních kanceláří ONV...