Bez jedineho problemu jsem rozjel Ovise v modu WDS proti Compex WPE54G, chodi to uplne bez problemu (propustnosti dat se nezabyvam, tlacim pres to 256kbps linku). Akorat me docela mrzi vlastnost Ovise, ze v tomto pripade neroutuje nic z WLANu na LAN port, takze nejde pouzit soucasne jako repeater i klient :(
Nezabyval se tim nekdo z tvurcu alternativnich FW? Nevite jak na to?
Aha, tak to me dostal Murphy. Na druhej pokus po restartu notebooku to najednou jede.. Hm, akorat nechapu, jakto ze predtim jsem se dopingl na ovise a dal ne...
Takze to funguje.
moc se omlouvam, ale ten thread je na me uz moc dlouhy. Nepodarilo se nahodou nekomu presvedcit ten ovis, aby v klient rezimu ukazoval MAC adresy pocitacu, ktere jsou za nim?? Docela by mi to pomohlo ?? Kdyby se flashnul nejaky FW, bylo by to k necemu ??
Diky a sorry, ze otravuju, spoleham nicmene na to, ze odpoved bude pro nekoho z mistnich guru na OvisLink 1120 hrackou.
Podle me by to mohlo jit nejak s Lukicovo firmwarem pres prikaz arp, ovsem syntaxe mne znama z FreeBSD ktera by mela vypsat seznam arp -a zde nefunguje, neni to pod linuxem s jinym prepinacem?
Predem se omlouvam, ale nemam energii procitat vsech 11 stranek teto debaty, zajima me jen par veci: je ovslink 1120AP dobra volba? Jsou s nim problemy? Jde regulovat vykon? Ve 100megadistribution ted stoji kolem 1200 bez DPH, tak premyslim, jestli jim mam zacit nahrazovat DWL700AP, se kterym jsou jen problemy. Dik za odpovedi
No ja tu mam dve DWL 700AP jako AP a jedno asi bude jako klient. Bohuzel ty apcka sem tam vytuhnou, takze bych chtel nejake, ktere netuhne. Diky za odpovedi, jeste to promyslim.
ovisy 1120AP jsou z meho pohledu idealni na AP i na clienty, po preflashovani na lukicfw maji i dobre odevy a zatim (asi po mesici od preflashovani osmi nejzatizenejsich APcek) ani jeden nevytuhl, s puvodnim firmwarem sem tam nekde neco vytuhlo. vytecna feature s lukicfw je taky router mod pro clienty - firewall bez nutnosti kupovat dalsi zarizeni.