Ahojky, ted se divam na tu adresu, kterou jsem napsal predtim a je tam errorek )) asi se u me stal nejaky mozkovy vypadek. Bydlim na chotesovske 2 (NE 5). I tak bych chtel flicka kontaktovat, ale on si odtud nenechava poslat email a jiny kontakt na neho nemam.
Ahoj vsem,co chystaji kupovat nove zelezo na router.:
Prave mi prisli speciálni desky WRAP vcetne PoE.Zajime je to,ze jiz maji integrovan CPU 266MHz a RAM 64MB.Vice info na mem eshopu
Ahoj prosecania, zrovna som sa zaregistroval a zistujem moznosti pripojenia na <a href="http://mapy2.atlas.cz/mapviewer/mapviewer.aspx?cy=-1040090&cx=-738070&icon=default&scale=4000&action=zoomto">hejnickej</a>. Mozete mi pomoct ohladne akejkolvek uzitocnej info ohladne mojho nodu?
:re:
nmo, takze ad5.. precitane.
ad8. nazov nodu na monitore je "origos"
ad9. sedi a zofsetkym suhlasim.
kontaktoval som nod "kozel", zatial bez odpovedi, zrejme je zaneprazdneny je to premna najvyhodnejsie vzhladom k pristupu a vzdialenosti 50metrov.
Dnes berem booka zprace a idem hladat signal po baracku, cim skorej tym lepsie. d~
:ping 10.33.0.2
Pinging 10.33.0.2 with 32 bytes of data:
Reply from 10.33.0.2: bytes=32 time=25ms TTL=60
Reply from 10.33.0.2: bytes=32 time=77ms TTL=60
Request timed out.
Reply from 10.33.0.2: bytes=32 time=19ms TTL=60
Ping statistics for 10.33.0.2:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 19ms, Maximum = 77ms, Average = 40ms
......................................
nepouzil som smerovku, je to antena zabudovana v LCD toho booka, bolo to celkom nestabilne, no myslim ze smerovka to vyriesi.
Od dnesniho dne jsem spustil dalsi CZFree HotSpot na Proseku.Nese ESSID: CZFree.Net.veltruska a je umistin v ulici Veltruska na Proseku
Nyni je zde k tesovani inet cca. 2048/2048kbit full duplex a samozrejme CZFree
Diky patri: Kobrovi,Pospovi,Tomcatovi a me
Enjoy...