Pánové díky za příspěvky, je to super.
Vidím, že nás je celkem dost abychom s tím něco udělali!!
Zatím situace je taková, že zatím na Eurotel vidím asi jen já a dolů doKlánovic je dlouhá štreka... A ti co vidí na eurotel, z Klánovic, nevidí nahoru... Potřebujeme další potenciální zájemce!!!
Navrhuji setkání na 28.9. a teď navrhněte kde..
Jinak jsem dnes od oběda bez AP, má ho Jirka z Radonic, aby ho nastavil na routování...nějak se nám to u mne nedařilo... Mám další typ na zařízení na CZnet...Jirka tvrdí, že chodí dobře a jsou levné...asi 1500Kč vč. DPH za AP... No a kdy uděláme další antény.....co?
s pozdravem VladaV
Nazdar pánové,
omlouvám se, že jsem se odmlčel, ale umřel mi otec a tak jsem měl hodně práce, No a ještě to špatně rozdejchávám. Ten sraz beru, takže pokud možno 28.9. v 19 30 u Dašů. Nikdy jsem tam nebyl, a kromě Petra211 a Patrika a Jirky nikoho neznám, ale snad se sejdeme.
s pozdravem VladaV
P.S. tel. 603 56 56 77
nazdarek lidicky, tak sem se vasim napadem docela nadchl a hledam nekoho kdo bydli relativne blizko me..... bydlim na rozhrani ulic Černilovská/dohalická
diky za odezvu
To je u Nepasického náměstí na Hornopočernicku asi 200 m ode mne směrem na severozápad.
Až opět spustím AP, myslím, že by na mne habakuk viděl celkem bez větších problémů.
s pozdravem VladaV
Ahoj Michale,
jsem, jenže starší...Jirka mi pomáhá...
no ty stromy jsou špatné, ale uvidíme. Máš zařízení nebo ne?..
My s klukama antény celkem úspěšně zkoušíme postavit, zde by nebyl problém ani se svodem, jen pokud máš kartu? Já zatím nejedu, protože moje AP s routrem je u Jirky IOJ z Radonic, protože to nechtělo routovat a jak to tak vidím, tak nepojedu až do příštího pátku!! Jinak není problém se zastavit máš to sem kousek!
s pozdravem VladaV
habakuk> 4 kilometry? Ja nevim, ale parabola by to mozna utahla...? kamarad ma v centru prahy parabolu(homemade), a aod AP je 2,5 km a ma signal asi -75 a to je v praze poradnej sum.
ja sem si zatim zadnou kartu neporizoval, protoze sem nevedel jestli to bude mit cenu.... tak mi kdyztak poradte co bych mel vsechno poridit a na kolik to vlastne vyjde. myslite se to ke me propalite? oni tady sou kolem docela stromy......
kdyžtak si od někoho tu kartu pujčim a prubnem to.