Jo a mam takovej dotaz. Na mistnim urade je WIFI - neslo by se k tomu nejak pripojit ????????
Kdyz jsem se ptal na strankach Klanovic ve Foru, tak mi jeste neodpovedeli....
myslite ze by stalo za to si poridit APcko a zkusit se pripojit do tech hornich pocernic? ja to teda radsi jeste zejtra vocihnu jestli je tam fakt videt, ale myslim ze by to nemel bejt problem....
kdyztak moje ICQ je 111167068
Ahoj pánové,
jsem rád, že s nám počet potenciálních zájemců rozrůstá.
Kolegy ze spoda Klánovic bych odkázal na Petra211, no a Michale, vzhledem k tomu, že vím kde bydlíš, obávám se, že to asi nepůjde, ale počkej s nákupem, až to u sebe odzkoušíš!! Není to jen tak do HP je dlouhá štreka...
s pozdravem VladaV
Nazdar Michale,
s tím zkoušením by to mohlo vyjít. Já se vrátím v pátek odpoledne. Vyzvednu AP a spustím ho. No a pak snad se domluvím s Petrem211 na vrácení pár věcí a můžeme to u Tebe odzkoušet!! Na obě strany a pak se uvidí!!
No a na úřadě je jen WiFi klient a k tomu se nepřipojíš.
s pozdravem VladaV
No pokud se s někým nedomluvili a není tam nový AP. Ale moc se mi to nezdá, protože to není zas až tak výhodný bod. A žádný z okolních providerů se o tom nezmiňuje. Ale samozřejmě je možné lecos......
s pozdravem VladaV
P.S. ideální bude to tam očuchat netstumblerem. jak se vrátím udělám
Navrhuji, abysme my vsichni wi-fi pozitivní uspořádali nejakej sraz, kde by se naplánoval další rozvoj této slibné sítě.
Předběžné datum je 25.října (pondělí) ve večerních hodinách třeba v Besedě.
odpovědi a reakce napište buď sem nebo na ICQ 111167068
ad urad: hodne se mluvi o tom ze na urade je dotazeny Ujezd.net pres les, ale myslim ze je to kravina, neni moc vysoky a stromy jak vime jsou pekny sfine... ;o)
ad vez: dle udaju od znameho u Oskara by tato vez mela byt dostupna za nejake poplatky i takove pouziti jako by se nam hodilo, takze seckejme casu az se zacne stavet a myslim ze by se to i dalo vyuzit... (priorita je cena) uvidime s cim prijdou
ad sraz: souhlasim s 25.rijnem, pokud to bude ve vecernich hodinach, tak jsem k dispozici
VladaV: rodice mi vzkazovali zes me pry schanel po telefonu, kdyztak tady je na me mobil: 776 171 994 a nebo na pevnou k nam domu, ale su doma vzdy az po seste hodine
(jinak sorry, ale puvodne jsem si te spletl s Jirkou ;o) to se stava ;o))
Jinak pracuju na interaktivni mape NODu pouze pro Klanovice, jakmile bude hotova, tak zverejnim link. ;o)))) Myslim ze se bude hodit