Uz nejakou dobu se snazim rozchodit OSPF na OpenWRT ale porad nic. Nevite nekdo jak by se dal nahodit ten dummy interface. Quagga ho potrebuje ale nedari se mi ho zavest do vconfig.
pouzivam upravene openwrt od P.Salka - asus v modu klient je pripojenej na asus v modu master - po nejake dobe(asi po 4 minutach) asus v modu master zacne blbnou, naroste ping z 2ms na 40ms a ztratovost paketu z 1% na 50% - pomuze reboot asusu v modu master - nevi nekdo jak tomuto zahadnemu stavu predejit??
cau, mam takovy dotaz. mam asuse v client modu. obcas u nas padne sit a tak by me zajimalo jestli by sel (popripade jak) nastavit aby se pripojil pres modem v USB kdyz sit nejede. Slo by to?
ahoj potreboval bych ujasnit par zakladnich informaci... procetl jsem forum ale porad mi to nedochazi :-/
v lete jsem koupil asuse wl 500b - a celkem bezproblemu jsem jej nakonfiguroval s firmware od olega jako KLIENTA .je pripojeny k AP odkud "beru" internet a za asusem mam pripojeny 3 PC k internetu...
ted sem koupil dalsiho asuse 500b a chci od nej to same - pripojit jej k AP v rezimu klient - ovsem je to asi ten novejsi s jinou wifi kartou - jestli to spravne chapu - a nejede to...bud jede jen jako router anebo jej firmwarem od olega odepíšu - dokolecka se resetuje...
moje otazka zni: podarilo se nekomu roject toho asuse z nove serie jako klienta? a pripojit za nej pres LAN porty PC k internetu?
moc diky za rady a tipy , nejsem linuxář ani velky odbornik, takze z fora nejsem moc moudry.. :(
Tak mam zajimavej problem.Na asuse wl500b jsem nahral tento firmware : wl500g-1.7.5.6-5.Používám ho jako klienta se kterým se připojuji na AP(asus wl-500b).Na lan porty jsem připojil dva pc každý na jeden a nahlásilo mi to konflikt IP adres.Oba PC dostaly stejné IP,při tom mam DHCP povolen /defaultne.Nesetkal jste se někdo s podobnou chybou?
Dale bych se chtěl zeptat zdali se da nejako poznat stara verze asusu a nova,rad bych si koupil ještě jednoho asuse a provozoval ho jako klienta.Nechtel bych si koupit nějakou verzi kde to nejde
Diky za odpověď