Pokud by ti to dělalo problém, tak buď vypni dhcp a přiděl adresy ručně nebo si najdi nastavení, kde se adrese MAC přidělí určité IP.
Pár týdnů jsem tu nebyla a vidím, že jsem si ušetřil spoustu problémů, že mám starší revizi. Z toho bych se asi zbláznil. Na chupa.nl byl ale seznam miniPCI karet, které jdou narvat do Asuse, tak se dalo počítat s tím, že to můžou měnit. Ach jo.
A abych to znechucení ještě upřesnil, tak dodám, že regulace výkonu v režimu klient byl přesně ten důvod, proč jsem Asuse koupil. Jinak bych si vzal Ovci.
podle ceho se da poznat jaka je v asusu wifi karta ? (nova verze asusu je jenom v "g" nebo i v "b" verzi, jde to poznat podle MAC?)
mam asi tyden stary asus z i4 a je vnem
eth2: Broadcom BCM43XX 802.11 Wireless Controller 3.50.21.10 (Compiled in . at 20:53:00 on Jan 21 2004)
prosím potřebuju pomoct, jsem vůl páč sem nahodil na asuse neznámý firmware od kterého nezmám heslo, neví někdo co s tím popř to heslo od FW je to wl500g-MODDED 2.7.5.9-5.zip Děkuju moc a nekamenujte mě.
Ahojte potreboval by som poradit mam Asus ako AP a obcas nefunguje tak ako ma:
Mam tam mam
Product ID: WL500g
Firmware Version: 1.7.5.6
Bootloader Version: 2.2
Hardware Version: 1.0
New Firmware File:
Nie som si isty ale asi je to origos: Poradte prosim nejaky dobry a hlavne stabilny.