uz tu to tak nejak chciplo, ale pripisu svoji odpoved.
co kdyz je ten FAYN telefon jenom pouze USB zvukovka (trosku upraveny FW aby se musely nainstalovat ovladace z CD aby to vypadalo trosku verohodne ze ten HW musely nejak vyvijet) a vse se pak jenom resi SW cestou?!
a pokud by to tak nebylo. tak by snad sel takhle udelat onen CZF telefon.
- HW USB telefon uz slevnil na 990 Kc s DPH
- HesdSet se uz neprodava
- nove v prodeji "fayn home účet, aktivační obálka" 299Kc
- a "fayn business účet, aktivační obálka" 990Kc
- "fayn NetPhone StartPack" je uz konecne v prodeji za 4990 Kc (IP telefon, pomocí kterého můžete telefonovat bez použití počítače. )
- na Fayn se uz da dovolat odkudkoliv (ma verejne cislo)
- novy SW "fayn PC phone v2.0"
mam krasny HW USB telefoni pristroj od Faynu a funguje na nem vsechno naras - ICQ_Phone, PicoPhone, Fayn
uvedene ceny jsou s DPH a vztahuji se ke dni 18.5.2004
Ahoj,
stále se rozhoduju, fayn jo nebo ne?
Kdo už fayn používáte, jaké máte aktuální zkušenosti?
Moje situace je, že jsem od iGW dělen 3 WiFi spoji a 1 Crusaderem, pingy na iGW mám kolem 10ms, ale nemám veřejnou IP adresu. Mám konektivitu 64kbps (takovou tu studentskou, free education). Půjde se mi dovolat z pevné sítě? Bude mít hovor rozumnou kvalitu zvuku, srovnatelnou aspoň s mobilem?
--
dj-bobr
pokud nekdo ma od Fayn NP210 tedy HW telefon je nepouzitelny v jinych sitich, je to takova specialitka, pokud zvazujete softphone tak je to ciste VoIP, takze je to tezke rozhodnuti,
jsem u fayn nejakou tu dobu, mam NP210 a jsem v celku spokojeny, i kdyz ma to sve mouchy
kazdopadne se da volat IP - IP z kterehokoliv VoIP telefonu bez nutnosti Fayn nebo Softphone,vse je pak jen otazkou kodeku. telefonovani z Fayn
Místní hovor - špička 1,10
Místní hovor - mimo špičku, víkendy 0,65
Meziměsto - špička 1,50
Meziměsto - mimo špičku + víkendy
(05:00 - 07:00; 19:00 - 22:00) 1,00
Noční
(22:00 - 05:00) 0,70
Mobilní sítě 4,50
pausal mesicne tusim 110,-
vyhoda je pri registraci ze muzete zvolit jakekoliv mesto kde jste, a tim padem volat za mistni hovor, at uz prihlasite telefon kdekoliv do inetu, tedy registrovat si ho jako v Praze a pritom byt na Slovensku.
softphone ale nabizi i bez pausalu o neco vyssi ceny za volani, radove deseti halire, podle meho dojmu je softphone lepsi a hlavne dba na kvalitu sluzeb,
problem je ze pokud si nekdo koupi HW produkt od Fayn v jine siti ho jiz nepouzije, coz me dnes docela mrzi, preci jen telefon za 5 000 tezko nekomu prodam. A pokud provider nema zaple uprednostnovani paketu VoIP docela je to o strach ze druhou stranu neuslysite a kdyz uz tak sekane.