Do toho threadu napište prosím vy, co chcete se připojit v Jesenici a popř. okolí. AP bude stát (tak na 99% bude) v lokalitě Jesenice Za Rybníkem 559, tj. nová výstavba za rybníkem . takže jsem na začátku Jesenice, takže na Kocandu, Zdiměřice a dál nevidím, ale dá se udělat link... Jestli budete mít nějaké dotazi nejlépe Icq nebo zprávou, popř. emajl.
Ja zase planuji vystavbu v Jesenice - Zdimerice.. ulice se jmenuje: nejmenuje jde o novou zastavbu este se tam stavi vyhled na jizni mesto zdimerice coz je asi vse a jeste za nejakej ten rybnik.. zatim mam k dispozici xi626 antenu yagi 16 db a 10 metrovej pigtejl.. pokud se slozime a nekdo poskytne kompa tak bude stacit jen ten komp a jedna antena pac jednu xinu mam valejici se doma
Do toho threadu napište prosím vy, co chcete se připojit v Jesenici a popř. okolí. AP bude stát (tak na 99% bude) v lokalitě Jesenice Za Rybníkem 559, tj. nová výstavba za rybníkem . takže jsem na začátku Jesenice, takže na Kocandu, Zdiměřice a dál nevidím, ale dá se udělat link... Jestli budete mít nějaké dotazi nejlépe Icq nebo zprávou, popř. emajl. A popř. můžete napsat, ulici, kde bydlíte, teda pokud to není tajné.
29.09.2004 v 14:12
ptak
30.09.2004 11:25
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
mno já bych ho i udělal, ale nějak mi to cpe místo udělání threadu příspěvek do tohodle, ale to neva, proto ty dva stejné příspěvky, a s tím AP už jen čekám kdy se připojí kámoš svou sestru, která bydlí Vestec-Vodárna, takže to bude tak na 99,999% jednu kartu už mám, ale rozhoduju se, jestli udělám taky APcko, to bude záviset na počtu lidí, kteří by chtěli... a internet je taky už vyřešenej, takže no problem... více info nebo konkrétní dotazy, viz. podpis...
30.09.2004 v 15:43
ptak
30.09.2004 21:34
[zde]
()
Nějak to tu umřelo, to ste už všichni z okolí Jesenice? btw: AP v Jesenici se trochu protáhne, protože než guli připojí sestru a hlavně až si na to najde čas, tak to bude dlouho trvat
Ja bych do toho za par mesicu taky sel (az bude stat budova, na kterou pripadne dam antenu . Ale mel bych zatim zajem jenom o czfree, o net zatim ne. I kdyz kdyby byla nejaka zajimava nabidka, mohl bych se poptat sousedu a udelat APcko.
tak AP matt.jizak.czf (nebo jak se to guliho AP jmenuje) už funguje ale zatím se musí vychytat linka, a já to v Jesenici doufám přes další víkend nebo přes podzimní prázdniny taky stihnu, ale budu se snažit co nejdřív... Prosím zájemce pište mi do pošty (myslím PM).
Lukáš Pospíšil
No ve Vestci ted vznika APcko Matt-Step, ale rychlost vystavby bude zaviset na financni pomoci (protoze zatim neni duvod delat z retranslace full AP). Pokud bys videla na Hrncire, muzes se zkusit pripojit na nas
Napis mi na ICQ 49857025
Mno mattstep běží a můžete se tam zkusit připojit, pač je zatím otevřenej. (ale na net se nedostanete, pro případný hekry ) a já budu stavět na začátku Jesenice, tj. v oblasti Jesenice-Za Rybníkem full AP a doufám, že se tam pár lidí připojí, zatím čekám, až mi natáhnou kabel pod střechou, ale jinak vše mám... bude tam všesměrová anténa Omni 8 db... tak zkuste tak za tejden až 14 dní...
08.11.2004 v 14:06
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
Dneska jsem vytahnul 19db antenu (lukasp koupil) na srechu a namiril na matt-step. Take ocekavame zlepseni signalu a propustnosti az na maximalni hodnoty
08.11.2004 v 19:39
ptak
09.11.2004 16:03
[zde]
()