Čau chtěl bych na páteřní bod sítě dát router buď WRAP Boards WPC KIT s 2x miniPCI Atheros ABG a na další spoje Asus 500b nebo pc router cca 400MHz a redukci na 4x miniPCI s os MikroTik a 4x miniPCI Atheros ABG jako páteřní spoje.
Co bude lepší a bude lepší a budou stíhat procesory routovat a rozumí si MikroTik s tou redukcí? Jaká bude maximální propustnost, chtěl bych páteř na 5Ghz.
Díky za odpověď
Chceme na router použít asi pc cca 400-500MHz a na něm Mikrotik který bude vše routovat a omezovat rychlost ...
Myslel jsem, že bych použil WRAP a 2x miniPCI kartu jako další přístupové body(1x lan na switch, první wifi na hlavní bod a druhá wifi na další bod). Vše bych nejraději chtěl na 802.11a(h) tak aby byla co největší propustnost páteře.
Jaká bude propustnostpřes WRAP s touto konfigurací??
Nebo bude lepší použít 2xWRAP + switch???
Jaký je rozdíl v kartách s chipsetem Atheros 5212 / Atheros 5004X
Bude schopný procesor P2-400/celeron 500MHz routovat, shapovat a QoSovat .... 2xlan(rj45) a 4x miniPCI přes redukci(na 802.11a(h)
nebo raději použít AMD / Intel p3 na 1GHz????
jaká ramka?? Stačí 512Mb??
Předem díky za odpověď
Podarilo se nekomu zkompilovat WISP ze zdrojaku a tento spustit na WRAPu?
Ted nemam na mysli zadne osetrene veci ohledne klavesnice atd., jde mi ciste jen o kompilaci WISPu a jeho korekni nabehnuti na WRAPu.
Ptam se proto, ze jsem to zkousel (kompilace na stable Debian Woody), kompilace probehla v poradku a behem bootu (pri srovnani s originalni binarkou, ktera nabehne v poradku, tak v tomto pripade nekde ke konci bootu), presneji v casti "Loading modules" mi to zhavaruje v teto casti: