Rad bych se zeptal, zda existuje na trhu zarizeni ktere mohu pouzit jako AccessPoint pro domaci wifi sit (3x client) a zaroven jako klienta pro pristup do internetu pres vzdaleny AccessPoint CZfree nbo jineho providera ? Zatim jsem nasel pouze reseni pro dve zarizeni (client-->lan-->AP), nebo PC s linuxem a dve karty. Oboji mi pripada trochu slozite, kdyz uz existuji jednoduche prevodniky/bridge z lan na wifi (DWL-810+) a opacne, proc by to nemohlo jit take z wifi na wifi ?
neco podobnyho sem taky resil ale potrebujes zrizeni s 2 wifi interface (napsali mi to z nakyho obchodu), my pouzijem reseni ap - lan - client na net... myslim ze pc s linuxem je sice slozitejsi ale melo by to byt spolehlivejsi nez naky specialni a drahy ap
24.10.2004 v 17:49
-=RYS=-
Senior Member
Re: wifi - wifi router/bridge (client/AP v jednom)
hm... nebylo by od věci k tomu wrapu u vás přihodit nějaké info např o tom co to je za desku, jakej je tam proc atp....
Informační hodnota popisující produkt je téměř nulová. bez urážky.
Z financnich duvodu asi zustanu u verze 2xAP+ ext. antena (clinet-lan-AP), vidim ze reseni "all in one" existuji, ale cenove vhodnejsi to neni. Problem mam v tom, ze 3x client = notebook s integrovanou wifi kartou (2x) a v jednom pripade s wifi pres usb. APcko je tak 350m a signal nic moc, kdyz uz se to spoji tak to ma znacne vypadky. Ono by stacilo mit nejaky zesilovac/reapeter signálu, ale nic takoveho jsem zatim nenasel (nebo si to postavit sam antena<-->zesilovac<-->antena). Ok, takze je D-link900AP+ dobra volba ?