Jo, a ještě jsem zapomněl zdůraznit, že tam je i zařízení na 22MB (aspoň to D-link inzerují) za dost dobrou cenu.
Mně ale spíš šlo o to, jestli někdo zařízení té firmy zná, nakolik jsou kompaktibilní a spolehlivá pro náš účel.
Je to traffic shaper - umoznuje to inteligentne pridelovat priority prenosu na limitovanem pripojeni. Oproti normalnimu stavu kdy se to "nejak" spravuje samo tohle vyrazne zpruchodni sit pri vetsim zatizeni...
Ad clo : Pokud jsem mel moznost vyzjistit, tak pokud mas jakekoliv zbozi po 6000 tak za nej nemusis clo platit. Casto se takhle prave da obejit, kdyz si objednas neco ze zahranici, tak uvedes jako price limit tech 6000,- ovsem pak je trochu problem kdyz si nechas poslat vec za treba 20k a nekdo ti ji cmajzne na celnici tak dostat ty prachy zpatky (pojisteni ap.), jelikoz mas uvedeno ze stala 6000 . Je to trochu opruz, ale kamos to takhle risknul kdyz si objednal digitalni fotak z nejakyho inet obchodu (rozdil cen tam a u nas byl asi 15k) a vyslo mu to....
Detaily co se tyce ty financni hranice ale nevim presne. Tohle vim jen od nej a pak jeste asi od dvou lidi co si casto nechavaj posilat ze zahranici nejakou elektroniku. Asi by to melo bejt nekde uvedeny v zakone, kdo chce muze probadat....